16.3.2014

Tapahtumarikas viikonloppu

Tämäkin viikonloppu alkaa jo olla pulkassa, mutta palataan vielä hetkeksi ajassa viikon verran taaksepäin, aikaan ennen mahatautia. Viikko sitten perjantaina itsellä oli tentit takana ja vapaa päivä kaikea ihanaa täynnä.

Aamulla hypättiin jo ennen kymmentä Lunan kanssa bussiin, jolla huristeltiin kaverini luokse Hatanpään ja Nekalan lähelle. Sieltä, kaverini johdattamana, otettiin kävellen suunnaksi Koirakahvila Vainu. Matkaa taitettiin kaikessa rauhassa, Luna sai haistella uusia hajuja ja me juteltiin mukavia samalla kun kuljettiin Arboretumin läpi ja pitkin Ratinanrantaa.


Koirakahvilasta ikävä kyllä kuvien ottaminen jäi/unohtui, sillä tekemistä ja katseltavaa oli muutenkin, mutta kahvilan sivuilta (linkki kuvan yllä) voi tutustua paikkaan paremmin. Tuonne mennään varmaan uudestaankin, sillä päivän lounaskeittona ollut kana-currykeitto oli tosi hyvää, samoin kuin jälkkäriksi syömäni sitruuna-lakritsimuffini eivätkä hinnatkaan päätä huimanneet. Samaan aikaan kahvilassa oli myös toinen sheltti, johon Luna pääsi myös hiukan tekemään tuttavuutta haistelun merkeissä.

Kahvilareissulta kotiuduttuamme vuorossa oli reipas tavaroiden pakkaus ja lähtö taas viikonlopuksi kohti Euraa. Tällä kertaa tosin edessä oli välipysähdys Huittisissa, jossa tavattiin ihan uus tuttu: pieni lähes 5-vuotias shelttineito Ansu. Jälleen kerran Luna tuli tosi hyvn juttuun uuden kaverin kanssa ja niiden juoksemista oli jälleen ilo seurata. Seuraavista kuvista kiitokset kuvaajalle Tiina N.:lle, hienoo että joku muukin välillä heiluu kameran kanssa. :)

Mein hölmöt <3 Älkää kysykö, mitä tässä tapahtuu...
Huittisista jatkoimme matkaa suunnilleen tunnin painimisen jälkeen. Aleksin kotona Luna sai hetken huilitauon, mutta illalla suuntasimme vielä omaan kotiini, jossa olikin jo Taavi odottamassa. Hetken Luna painoi ihan normaalisti menemään, mutta tovin kuluttua Taavin roikkuminen alkoi selvästi ärsyttää. Luulin, että neiti oli vain väsynyt, mutta ei: hetken päästä alkoikin oksentaminen. Äh. No mahataudista on postauksensa aiemmin, joten ei siitä sen enempää. Lopuksi vielä kuvia Taavista viime viikonlopulta. :) Näistä ois melkein saanu jo vaikka oman postauksensakin, mutta laitetaan nyt tähän samaan tällä kertaa... Taavi siis n. 12 vkoa ja paino 3,3 kiloa punnittuna eläinlääkärissä ensimmäisellä rokotuskäynnillä.

Kauhukaksikko :DTurvapaikka, joka käy kyllä pian jo liian ahtaaksi


Söpöilyä :)


Taavi vaanii

Pienellä isot elkeet :D Ensin kurkataan tytön mahan alle ja seuraavaksi hypitään selkään...

Lunan poskikarvoissa roikkuminen on meinaan sit kivaa! Itteä välillä vähän säälittää, Lunan rntamus on aina ihan kuolassa ja kynityn näköinen Taavin tapaamisen jälkeen...

Vaikka Lunakin on pieni, niin kyllä se vielä on kuitenkin näin paljon isompi :)

Ja sitten nukkumaan, jotta voidaan seuraava viikko aloittaa taas pirteinä. Hyvää yötä kaikille! :)

2 kommenttia:

  1. Hahaha ihana toi Taavi kun ei edes tassut ylety maahan kun hyppäsi selkään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep :D Sen siitä sit saa kun on niin lyhyet jalat...

      Poista