18.3.2014

Maaliskuun aurinkoa ja onnellisuushaaste

Rakastan tätä opiskelijaelämää, kun ei ole pakko joka päivä olla töissä (lähes) koko valoisaa aikaa, vaan toisina päivinä pääsee vaikka juuri ennen keskipäivää Lunan kanssa lenkille nauttimaan niistä ihananihanista auringonsäteistä, jotka muuten lämmittävät jo aika hyvin. Ootteko sitä huomanneet? Päivätkin on kuin vahingossa pidentyneet jo niin paljon, että jossain määrin valoisaa on aina noin seitsemään asti ja aamuisinkin on usein saanut herätä verhojen välistä pilkistäviin auringonsäteisiin.

Nää tällaiset ilmat tekee sen, että en malttais ollenkaan lähteä ulos ilman kameraa ja se onkin nykyään aika usein latauksessa. Lunasta on tullut otettua tietty ihan valtavasti kuvia, mutta tässä kevään edetessä luulen, että tuutte näkemään mun bongaamat ensimmäiset leskenlehdet, sinivuokot, valkovuokot, hiirenkorvalla olevat koivut ja kaikkea muuta ihanaa, mitä tuolta taas heräävästä luonnosta löytyy. Jos pitäis valita lempivuodenaika, mun ehdoton suosikki on kyllä kevät. Nautin kesästä (erityisesti kesäkengistä ja -vaatteista, sekä siitä helppoudesta kun ulos lähteminen ei ole valtava vaatetusoperaatio), kuten myös syksystä (ne värit ja ilman raikkaus! ja suopursujen tuoksu) ja talvestakin (puhdas lumi, kirkas pakkaspäivä ja tähtikirkas taivas, kylmässä huuruava hengitys), mutta kyllä keväässä on sitä jotain ehdottomasti.

Noh, maanantaina (eilen siis) käytiin aamupäivällä ennen mun koulua taas Näyttämönpuistossa. Tätä menoa me asutaan siellä jo kesällä Lunan kanssa... Tuulesta huolimatta ilma oli ihan mahtava ja tulipa todettua, että toimii se fleksi istuimenakin, ainakin hetken. Lunan touhuja kattoessa alkoi ittenkin tehdä mieli jo lähteä rannalle :D

Biksut päälle ja menoksi!
Mä koitan tosiaan täyttää elämääni kaikilla ihanilla asioilla ja pysyä onnellisena. Tietty huonojakin päiviä on, mutta aika vähän nykyään, kun Luna tekee tarpeeksi usein jotain vähän hölmöä :D Eikä hymyillessä voi murjottaa.

Nyt haluan ottaa teiät lukijat mukaan mun keväthaasteeseen: kirjoittakaa joka päivä ylös jokin asia, joka on hymyilyttänyt ja saanut olon iloiseksi, hyväntuuliseksi tai onnelliseksi. Sanan, lauseen, tekstin tai kuvan voi kirjoittaa tai piirtää käsin jääkaapin ovessa roikkuvalle paperille muidenkin kanssa-asujien iloksi tai ihan omaa mieltä piristämään kalenterin sivuille tai salaiseen excel-/word-tiedostoon omalle koneelle. Vastaan otetaan onnenhetkiä myös kommenttien muodossa kommenttiboksiin. Osallistujien kesken ei arvota mitään, vaan jaossa on jokaiselle ainoastaan enemmän hymyjä ja valoisampi kevät!

Mä aloitan: Ikkunalaudalla olevat ja jo koko talven kukkineet orkideat on innostuneet uudestaan kasvamaan, sillä bongasin toisesta jälleen kaksi uutta nuppua. Pian saa ihailla uusia ihaniaväriläiskiä sisälläkin :)

Sit käsiä ylös: ketkä on mukana?

2 kommenttia:

  1. mie voin osallistua haasteeseen hieman omalla tavallain, ajattelin sanoa joka päivä jollekin työkaverille, ystävälle, perheenjäsenelle tai jopa tuntemattomalle jotain piristävää ja iloistuttavaa :]

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa mahtavalta! Kerro ihmeessä sit miten sujuu :) Mäkin koitan välillä aina päivitellä tänne jotain herkkupaloja tuolta omista kätköistäni...

      Poista