1.3.2014

Infoilua

Silloin, kun pitäisi lukea tenttiin, on tosi paljon kaikkea muuta tehtävää. Onko kukaan muu huomannut itsessään samaa? Tenttiviikoilla ainakin oma kämppä tekis mieli siivota katosta lattiaan ja kylppäristä sohvanaluseen, vaatekaapit vois järjestää, peilit tarttis pestä... Ja sitten on vielä tää blogi; vähän oikein täytyy skarpata, jottei kirjoittelis tänne liipalaapaa montaa tuntia päivässä. Olkaamme siis tänään lyhyesti ja ytimekkäästi liikenteessä!

  • Huomasitteko tuossa oikeassa sivupalkissa mitään muutosta? Sinne on ilmestynyt tuollainen "tunnistepilvi", jossa on kaikkia hassuja sanoja. Kävin eilen (krrhöm, mitenkäs se tenttiin lukeminen....?) kaikki tähänastiset postaukset läpi ja liitin niihin joitakin tunnisteita. Jatkossa, jos esimerkiksi kaipaatte tän viikkoista muffinireseptiä, voitte klikata "tunnistepilven" sanaa "herkuttelua", jolloin saatte näkyviin vain ja ainoastaan ne postaukset, joissa puhutaan ruuasta ja esitellään erilaisia reseptejä, eikä siis tarvitse kahlata kaikkia järjestyksessä läpi. Mahtavaa eikö? :) Vielä kun muistaisi itse jatkossa lisätä tunnisteita myös tuleviin postauksiin.
  • Lisäksi vaihtui tuo banneri/yläreunan kuva taas. Miltäs se nyt näyttää?
  • Teilläkin on mahdollisuus osallistua toisen shelttiblogin arvontaan, sillä Atlas tahtoo arpoa kevään kunniaksi kaksi koiramaista tuotepalkintoa. Atlaksen blogissa esitellään myös arvonnan palkinnot, joita on 2 kpl:tta.


  • Ihanaa viikonloppua kaikille! Toivottavasti teillä on muutakin tekemistä, kuin pelkkää tentteihin lukemista...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti