6.3.2014

Helmikuu 2014 - osa 3

Nyt vihdoin tuo helmikuu pakettiin, jotta päästään elämässä taas eteenpäin. :)

Kuun viimeisenä sunnuntaina otettiin tosiaan suunnaksi Peltolammin koulun piha, jossa treffattiin muutamia kavereita: mukana olivat Vilja, Vinski ja Veeti - Luna ei nyt oikein nimensä puolesta sopinut mukaan :) Sillä reissulla oli vauhtia ja vähän vaarallisia tilanteita syvän vesilammikon ja paikoin jäätyneen pihan puolesta, mutta onneksi mitään vakavampaa ei sattunut kellekään. Alla vielä muutama kuva juoksutreffeistä, jos niin voi sanoa. Vilja on ainut, joka erottuu tuolta trikkien joukosta :D


"Nii oliko sulla asiaa, vai saanko mä mennä?"


Sunnuntaina Aleksi ja Luna ottivat suunnakseen Euran, sillä Aleksin alkoi talviloma/itsenäisen opiskelun viikko, joka oli tarkoitus kyllä lomailun sijaan tehdä töitä. Mä puolestani jäin tänne ahkeroimaan ja loppuviikosta piti aloittaa myös tuleviin tentteihin lukeminen. Onneksi kuitenkin suunnitelmat työskentelyn puolesta hieman muuttuivat ja Aleksin ensimmäinen vuoro olikin vasta torstaina, sillä sain molemmat murut tänne melkein kahdeksi päiväksi (ti-ke) eikä erossaoloa näin ollen tullut kuin 1+5 päivää alkuperäisen 8 päivän sijaan. Mmahtavaa. Tiistaina vaan nautittiin taas (pitkästä aikaa! :D) toistemme seurasta. Keskiviikkona vielä koulun jälkeen käytiin Lunan kanssa Näyttämönpuistossa, jossa tavattiin Minni - uusi shelttituttavuus, joka nähtiin kerran aiemmin jo lenkillä Hervantajärven jäällä. Tässä vielä muutamia kuvia tuosta tapaamisesta.

Tän tapaamisen jälkeen olikin vielä muutama tunti yhteistä aikaa ennen kuin nuo kaksi lähtivät TAAS Euraa kohti. Masentavaa toi yksin jääminen, mutta nyt ei kyllä ollu vaihtoehtoja. Mun ei ois tullu lukemisesta mitään, jos oisin jääny tähän Lunan kanssa kahdestaan ja Aleksilla tosiaan oli työnsä siellä, niin senkin piti mennä.

Loppuviikosta ei paljon sitten kerrottavaa olekaan, se kun meni lähinnä joko koulussa tai kotona ahkeroiden. Torstaista pitää kyllä mainita sen verran, että eräältä kurssilta suunnattiin reilun puolen päivän ekskursiolle SYK Oy:n (Suomen Yliopistokiinteistöt Oy) toimistolle Kalevaan. Tämä "Workplace Management"-päivä, liittyen monitilatoimistoihin, (8-14) oli tositosi mielenkiintoinen ja kului tosi nopeasti. Hyvä kun ehdittiin puolessa välissä edes syömään :) Näitä sais olla enemmänkin, sillä toistuva koulun luentosaleissa istuminen on meinaan paljon puuduttavampaa.

Perjantaina olikin sitten jo kuun viimeinen päivä. Että se siitä. Vielä tosin tähän loppuun muutama satunnainen kuva, jotka on otettu jossain vaiheessa helmikuuta. Kaikkien edellä olevien tapahtumien (ks. myös helmikuu 2014 - osat 1 ja 2), joita oli muuten aika paljon, ehdittiin helmikuussa myös

  • vähän treenata ylhäällä/pöydällä olemista ja ylipäätään seisomista käskystä  •  sekä keksittiin, että mun piposta saa myös mahtavan tyynyn, sitten kun sitä on retuutettu tarpeeksi...  •  ja leikittiin kärsäeläintä hymyilyn irvistelyn lomassa :D  •  sekä otettiin yhdet kaverikuvat ennen kuin jäin tänne moneksi päiväksi yksin.


Ja kun vihdoin on saatu menneet käsiteltyä, niin kysytäänpäs teiltä: Mitenkä muiden alkuvuosi on mennyt? Ja mitä jatkossa haluaisitte tehdä? Oisko kiva, jos vaikka kevät jatkuis tällaisena lauhana loppuun asti? Itse koitan jatkossa välttää näitä näin myöhäisiä kuulumisia ja pysyä paremmin ajan tasalla, mutta nyt ei vain ehtinyt tai jaksanut, vielä kun se mahatautikin sotki siellä omia aikatauluja. Toukokuussa tän pitäis helpottaa :) Vielä kun jaksais aktiivisesti etsiä kesätöitä!

Ihanaa kevättä kaikille multa ja Lunalta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti