17.3.2014

Takatalvea

Ei tästä lumentulosta voi olla pahoillaan, sillä Lunasta näkee kuinka paljon se nauttii taas, kun ei ole pelkkää kuraa tai pölyä kaikkialla. Mahakin vaikuttaa sen verran paremmalta, ettei jokaisen ulkoilukerran jälkeen tarvitse suunnata suihkuun. Mmmahtavaa. Käytiin eilen taas aamupäivällä pomppimassa Näyttämönpuistossa keppien perässä ja iltapäivällä vielä samassa paikassa Lili-kamun kanssa painimassa. Iltapäivällä paistoi aurinkokin jo ihanasti. Aloitetaan näillä vähän harmailla aamupäivän kuvilla:
Meillähän ei mitään pieniä tikkuja kanniskella ;)Lumikuonoeläin poseeraa ja toinen korva hisseilee taas...

Me ei Lunan kanssa ymmärretä tätä. Osaisko joku muu selittää, miten puu voi kasvaa noin?
Ja sit siirrytään niihin hiukan valoisampiin iltapäivän kaverikuviin. Tuli muutama ihana otos noista tytöistä.


Ei-niin-neitimäiset ilmeet

<3


Tässä kuvassa on sitä jotain... Ihanat pienet.Ja loppuun kysymys yleisesti näistä mun postauksista: kaipaatteko enemmän höpötystä ja vähemmän kuvia, vai onko nykyinen linja parempi, eli reilusti kuvia ja vähemmän tarinaa? 

Onko näissä postauksissa mielestänne liikaa kuvia?
Muitakin parannus- ja muutosehdotuksia otetaan vastaan :)


6 kommenttia:

 1. Tossa kuvassa ku Luna näyttää hampaitaan ni toisella menee murinan voimasta kovatkin vallan taaksepäin :) On toi Luna vaan kaunis haukku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ja vauhdikasta oli meno muutenkin :) Niin se on munkin mielestä <3

   Poista
 2. http://fi.wikipedia.org/wiki/Pahka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vooi olla, mut mä vähän epäilen... Ainakin googlen kuvahaulla tulleista kuvista yksikään ei ollut tollainen. Toi ei siis oo "möntti" tossa kyljessä vaan jokaisesta suunnasta katsoessa näyttää selvästi siltä, että runko on taipunut/kiertynyt ihan kuin joku ois oikeassa vaiheessa istunut siinä päällä muutaman vuoden...?

   Poista
 3. ei ole liikaa kuvia, selitystä voi olla enemmänkin, mutta ovat tämänlaisetkin postaukset huippuja! miten taulu-asia edistyy?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa saada kommentteja ja varsinkin näin mukavia. Hyvä, ettei kuvien välillä kovin suuri määrä haittaa, ehkä jopa päinvastoin? :)

   Piti oikein miettiä pari sekuntia, että mikä tauluasia... Mut joo, pahasti se nyt junnaa paikallaan, kun oon vaan odotellu niitä kevätkuvausilmoja ja valkovuokkoja :) Ilmat näytti lupaavilta vielä edellispäivänä, mut nyt on jo mieli ihan eri kun täällä Tampereella tuli tänään taas lisää lunta ja nyt sitä on maassa taas viitisen senttiä. Äh.

   Poista