13.3.2014

100!

Sadannen postauksen kunniaksi - kyllä luitte oikein: vasta sadannen (kuulostaa omaan korvaan ainakin pieneltä kaikkeen kirjoitettuun asiaan nähden) - Luna saa esitellä uudet viime viikolla saamansa lelut. Ja mä vaihdoin tuon yläreunan kuvan/bannerin taas, mut nyt päästetään Neiti-Ipana-Luna ääneen.

Moikka kaikki tassunkaiset (ja omistajat)!

Me käytiin viime keskiviikkona mamman kanssa sellaisessa Wuf.fi-myymälässä täällä Tampereen Nekalassa. Tarkoitus oli vain ostaa ruokaa, mutta eihän tuo emäntä osaa kaikkien tuollaisten ihanuuksien ohi kävellä. Varsinkin kun hakemamme ruokasäkki piti purkaa kuljetuspakkauksesta, mihin meni vähän aikaa... Eipä tuo minua haittaa, on kiva saada kaikkia uusia leluja. Kai kaikkien muidenkin mielestä näin on?

Aloitetaan tietty kaikkein isoimmasta pallerosta. Nää on kaikki aika pyöreitä, joten toi sana on hyvä.
Mun mielestä tää ruskea, pehmeä ja pörröinen iso pallo, joka myös röhkisi, jos siitä saisi kunnolla puristettua, en ehkä paras. Mähän oon hei lammaskoira, ni tää menee melkein täydestä, tai ainakin niin noi kaksjalkaset luulee :) Kivaa on kuitenkin juosta tän perässä, kantaa tätä ja yrittää saada röhkimään. Niin no, ääni on kyllä vähän väärä, eihän lampaat röhki?


Tää pallo mahtuu myös muuten just täydellisesti mun mahan alle jalkojen väliin. Seuraavaksi sitte tää pinkki narupallo, joka on mamman mielestä ihan mun värinen. Yhtä söpö? Pyydettiin pahoittelemaan kuvien laatua ja valotuksia, ois kuulemma pitänyt ymmärtää ottaa kuvat päivällä eikä vasta myöhään illalla. Musta nää on kyllä ihan hyviä ja näissä on kaikki mitä pitääkin: mä ja mun pallo.

 Viimeiseksi jäi tää uusi herkkusiilin, jonka toi mamma aatteli tuovan vaihtelua tuon namipallon pyörittelylle. Noi totes kuitenkin aika pian, että tää on mulle ihan liian helppo, koska tuolla sisällä ei ole mitään esteitä, jotka estäis nameja putoamasta suoraan ulos silloin kun nostan siilin nenästä ylös ja heiluttelen. Sitä palloa saa muuten välillä pyörittää aika kauan ennen herkuttelua, mut tää on kyllä kätevä. Vähän ällöä kyllä kun tuo namireikä on tuolla siilin takapuolessa, ois ne valmistajat voineet vähän aatella meitä hienohelmojakin :)


Mun alkaa myös maha olla jo aika hyvä, mitä nyt hiukan löysällä on vielä, eikä ihan normaalisti ruokakaan vielä maistu. Tänään kyllä jo vähän kuolasin, kun mamma jonkun vinkkaamana osti broilersuikaleita ja keitti niitä. Kävin tuolla keittiössä haistelemassa jo ton keittämisen aikana ja oisinkin voinut syödä niitä vaikka kuinka. Jauheliha on jo ihan out... Ainakin tällä hetkellä.

Mitäs te tykkäätte mun uusista leluista?

Kevätaurinkoiset terkut kaikille! Hau, vuf ja moi :)

2 kommenttia: