1.8.2013

Vouhotus-videoita

Ei nyt mee kyllä nallekarkit tasan päivien kesken, kun niinä päivinä, joina ei kanna kameraa, ei ole mitään muutakaan tekemistä, mutta näinä päivinä kun ensin kulkee kameran kanssa jopa tunteja, tulee kuvia niin paljon, että niiden kääntämiseen, rajaamiseen ja valikointiin sekä videoiden pätkimiseen menee aikaa niin tuhottomasti...

Asiasta nyt kuitenkin uima-altaaseen: Ootteko koskaan nähneet, miten orava juo vettä altaasta, jossa on pystysuorat liukkaat seinät ja vedenpinta yli 10 cm reunaa alempana? No en mäkään ennen eilistä. Vahingossa oli kamera taskussa mukana, joten sain tilanteen tallennettua teille. Kehittäkää ensin kuitenkin mielikuva päähänne ja katsokaa vasta sitten menikö se oikein. Musta tää on ihan mahtava, kun se roikkuu tuolla :D (vaikka vähän pitikin tätä pätkiä ja lyhentää, kun ei muuten saanut julkaistua?)


...ja sit se meni vielä uudestaan!

Mutta palataanpas asiaan, eli Lunan sekoiluihin:

Sinkoiltiin vähän ulkona. Taisi olla siihen touhuun sopiva ilma, kun oli lämmin, mutta ei kuitenkaan liian kuuma. Videolta huomaa myös tuon ipanan vauhdin - mamma ei pysy enää kameran(kaan) kanssa perässä, kun Luna välillä vallan katoaa kuvasta. :)


Eilen tapettiin myös pyykkikasasta napattua likaista sukkaa oikein urakalla. Ihana, kun ravistelun voimasta koko koira huojuu :)


Seuraavaksi kaipaisin fiksumpien mielipiteitä. Luna tuolla pennun innollaan ensin tunki kauan kuonoaan tonne kasvien alle, kuten alla videosta näkyy, ja sitten alkoi kieriskellä siinä päällä oikein antaumuksella. Tätä jatkui ja jatkui ja jatkui.... Mutta miksi? Onko tuossa jotain järkeä (koiran mielestä) vai oliko se vaan hauskaa ajankulua? Tämän jälkeen oli ikävä harjaushetki edessä, kun tuolta tarttui turkkiin kaikenlaista.


Joku päivä äitin kätköistä löytyi iso pehmokoira, jota myös sai luvan hieman retuuttaa. Vähän piti tuota valvoa, ettei vain koko ajaa koittanut repiä pehmeältä kaverilta silmiä päästä... Tappaminenkaan ei ihan onnistunut kaverin ison koon vuoksi. Jalkaa tai häntää sai juuri ja juuri retuutettua ja ravisteltua.
Jätetään kuvat seuraavaan postaukseen, ettei tule ihan kilometrin mittaista tästä. Niitä uusia tavaroita on yhä kuvailematta, että niitä tulee sitten joskus myöhemmin (lähi)tulevaisuudessa...

Tuli mieleen, että oisko teillä jollakin toiveita siitä, mitä täällä blogissa ois kiva olla? Ideoita ja toiveita ois kiva kuulla, eli niitä vaan mahdollisimman paljon tulemaan, esim. kommenttien muodossa!


9 kommenttia:

 1. Tosi mukava hyväntuulenblogi sinulla on! Jos jotain muuttaisin, niin kuvakoko saisi olla suurempi. Isommat kuvat ovat helpompia lukijalle =)

  Postausehdotuksina voisin sanoa vaikka, että jonkinlainen aikataulu (kuvineen ehkä) Lunan päivärytmistä tai sitten voisit kertoa koiran etsintäprosessista vielä tarkemmin eli miten päädyit tähän rotuun ja oliko sopiva koira vaikea löytää, jouduitko odottamaan kauan, oliko koira kallis, harkitsitko edes aikuisen koiran ottoa vai oliko pentu ihan ehdoton, entä sama juttu ei-rotukoiran suhteen? Onko Lunalla joku vakuutus ja jos on niin millainen? Jos ei, niin ajattelitko sellaisen vielä ottaa?

  Paljon kysymyksiä, itse harkitsen koiran ottamista niin on ajankohtainen aihe =))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivoja ideoita! Tuohon kuva-asiaan voisin koittaa panostaa vaikka heti seuraavassa postauksessa :) Jotenkin kun itse on kuvia katsonut jo monta kertaa julkaisuvaiheessa ja tietää mitä niissä on, niin ei ajattele, että isompia ois ehkä helpompi katsoa sellaisen, joka niitä ensimmäistä kertaa katsoo :)

   Muut ajatukset menee ehdottomasti korvan taakse ja jossain muodossa tulee varmaan tännekin :) Onnea ja menestystä harkintaan ja ehkä vielä tulevaan hankintaankin! :)

   Poista
 2. Tuossa maassa kieriskelyssä saattaa olla semmoinen kiva juttu että siellä haisee toisen koiran tai muun eläimen reviirimerkkaukset tai muu vastaava (ei ihmisen mielestä niin kiva juttu).. Kaverin koira kerran pyöri oravanraadon päällä ihan onnestasoikeana kunnes alkoivat tarkemmin katsoa että mitä se koira oikeastaan touhuaa.. ja noh, pennut on niin hassuja että saattavat tehdä tätä ihan huvikseenkin.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli kanssa mieleen että oiskohan noi pikkuveljen koirat tehny asioitaan siihen tai onko siellä joku kuollu hiiri :D tms. mut jännä että se jäi siihen yhteen iltaan + seur. aamuun, sen jälkeen ei oo kiinnostanu pyöriä siellä - onneksi...

   Poista
  2. Nii ja hei kissa tosta on kanssa ennen kulkenu ennen aitauksen tekemistä että sekin tietty voi olla! Tuli näin yhtäkkiä mieleen :D

   Poista
 3. noh, joka tapauksessa en tuosta käyttäytymisestä huolissani olisi, ainakaan niin kauan kuin pyörimässä käy koira eikä omistaja ;) ja nyt vasta huomasin kattoa tuon orava videon, pikkusenko mahtava :D !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih :D joo, eiköhän se ihan kohtuu normaalia koiralle oo :)

   Mun mielestä kanssa ihan huippupätkä! :) kerrankin oli kamera mukana oikeaan aikaan

   Poista
 4. Onpas tutunnäköisiä pätkiä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, piti oikeen itekin kattoa, että mitäs ne nyt olikaan. Ja ihana että oot eksyny kattomaan näitä vanhempiakin juttuja :)

   Poista