21.8.2013

Uutta tavaraa - taas!

Aloitetaan hieman vanhemmilla ostoksilla, jotka hommattiin pari viikkoa sitten. Ensinnäkin haluttiin vähän puuhaa tuolle, siis sellaista, josta ois iloa esimerkiksi yksinollessa. Ostettiin Musti&Mirristä tällainen pinkki Trixie-merkkinen pallo, johon saa herkkuja sisälle. (http://www.mustijamirri.fi/tuote/trixie-aktivointipallo-9-cm/019925/) Tätä Luna onkin jonkun kerran jo pyöritelly - parhaiten pallo tietty toimii, jos koiralla on vähän nälkä tai jos namit on tositosi hyvänhajuisia!


Sitten taas Vapaa Valinnasta tarttui mukaan viidellä eurolla mahtavan näköinen porsas, jolta tosin on jo toinen korva puoliksi irti ja selkäsaumassa sormenmentävä reikä... Noh, eipä ollut kalliskaan, ja saahan nuo nyt ainakin jotenkin paikattua itsekin - kun vain viitisisi! Mut on se hieno ja se myös röhkii, kun sitä vähän väkivalloin kohtelee!


Sitten siihen isompaan ostoserään, eli toiseen Peten koiratarvikkeesta tilattuun pakettiin. Varsinainen kannustin tähän tilaukseen oli edellisen tilauksen mukana tullut kympin arvoinen alennuskoodi, ja koitin nyt valita kohtuullisen järkevää tavaraa. Suurimpana ja ehkä tärkeimpänä paketista paljastui kaksi 2,5 kg:n säkkiä ruokaa (ruuista toivottiin postausta ja sellainen onkin tulossa lähiviikkoina), jota ei Musti&Mirri-liikkeistä löydy ollenkaan. (http://www.petenkoiratarvike.com/tuote/golden-eagle-holistic-puppy-2-5-kg/8105105/). Eipä nyt heti tarvitse sitä sitten mistään muualtakaan lähteä etsimään, meinaan ensimmäisestäkin samanlaisesta pussista riittää vielä melkein pariksi viikoksi.


Sitten tietty piti hieman namipalojakin tilata, tällä kertaa mennään pihvitikkupaloilla, joissa makuna härkä&riista ja härkä&lammas (http://www.petenkoiratarvike.com/tuote/racinel-pihvitikkupalat-60-g/818150082161000/). Jälkimmäinen on tuttu maku jo edellisen tilauksen jäljiltä ja luulen, että härkä&riista uppoaa myös hyvin.


Päätin myös tilata tuollaisen toisen karva-alustan (-20%!), sillä nuo kuvissa näkyneet vaaleat tassukuvioiset karvat jäävät tänne kotiin, kun taas me suuntaamme taas kouluarjen viettoon Tampereelle, jonne mukaan otettavia karvoja ei ollut tähän asti kuin tuo yksi musta tassukuvioinen. Luna on näillä sen verran makoillut, että erityisesti talven ollessa edessä, halusin ostaa toisen, jotta käytössä olisi aina ainakin yksi lämpöinen alusta. Nämä saa tosiaan myös heittää pesukoneeseen 40 asteeseen tarvittaessa! Karstan avulla siitä myös saa vielä pesun jälkeenkin tuollaisen muhkean. (http://www.petenkoiratarvike.com/tuote/karvapeti-liukuesteell%C3%A4-harmaa-raita/31151004/) Selvästi Luna otti tuon alusta heti omakseen, mikä hyvä onkin!


Sitten viimeisenä, muttei vähäisimpänä, ja ehkä teidän lukijoiden keskuudessa odotetuimpana, tulee koirien sadetakki. Valitsin juuri tämän takin (http://www.petenkoiratarvike.com/tuote/sadetakki-hurtta-outdoors-sininen/160101000/) osin hinnan (-50%!), osin värin (ei pinkkiä :(  ) ja osin sen hyvän kokovalikoiman vuoksi. Pitkän pähkäilyn jälkeen päätin tilata koon 33, joka tällä hetkellä tuntuu hyvältä valinnalta, sillä vaikka takki vielä on vähän iso, ei se kuitenkaan ole liian iso. Koko 36 olisi ehdottomasti ollut tällä hetkellä liikaa, vaikka tuota saakin tuosta kaulan ympäriltä kiristettyä. Saa nähdä kuinka kauan tuo 33 mahtuu... Merkin suosituskokohan shelteille näyttää kuitenkin olevan 40 (kaksi kokoa isompi), mutta noillahan tuota kokoeroa löytyy rodun sisällä ja tästä nyt ei ihan valtavaa ainakaan pitäisi tulla. Heijastimia on myös kiitettävästi, kuten alemmasta salaman kanssa otetusta kuvasta huomaatte. Toistaiseksi meno tuon takin kanssa oli vielä hyppimistä ja reunan jahtaamista ja pureskelua, mutta eiköhän se siitä rauhoitu, kun päästään tositoimiin ( =sateeseen) se päällä. Ja hei tämänkin saa pestä neljässäkympissä, ihan kätevää, kun kyseessä kuitenkin koiran sadetakki! Jäikös näistä nyt jollekin vielä jotain kysyttävää, tai heräskö muuten ajatuksia tai mielipiteitä (esimerkiksi sadetakista)? Niitä vaan ja toiveita mistä tahansa taas tulemaan!


Meillä tosiaan on "muutto" ja kaikenlaista muuta kivaa ohjelmaa edessä perjantaina ja sunnuntaina, niistä tulee ainakin jotain kuulumisia sitten ensi viikolla! Huomenna taas ois tarkoitus herkutella sillä omenaherkkupostauksessa mainitsemallani persikkapiiraalla, joten makuhermoja kiusaavia kuviakin on taas tulossa!


2 kommenttia: