28.7.2013

Lauantain kuulumisia

Nautittiin eilen lämpimästä kesäpäivästä lähinnä tyttöjen kesken. Mä siirryin aina pois varjosta aurinkoon ja Luna meni aina edellä paisteisesta kohdasta uuteen varjoon. Otettiin rennosti, vähän leikittiin, tutkittiin vettä vadissa ja mietittiin kuinka paljon makupaloja koiraan kerralla mahtuu. Leikattiin myös toista kertaa kynnet ja mä olin niin tohelo, että ekasta kynnestä menin leikkaamaan sen puoli milliä liikaa, joloin Luna kiljaisi aika sydäntä särkevästi. Loput kynnet leikattiinkin sitten runsaan namituksen kera, että tuskin toivottavasti tuosta ei mitään kammoa jäänyt. Sisällä käytiin vähän puhdistusaineella pyyhkimässä vahingoittunutta kohtaa ja annettiin sen tovin verran rauhoittua ennen ulos palaamista.

Yllä videon muodossa syy, miksei heti kynnen putsaamisen jälkeen palattu ulos. Tuo touhu jatkuu välillä vaikka kuinka pitkään. Tosi kivaa putsata multaisia tassuja lähes joka ulkoilukerran jälkeen. :) Mahtavaa, että nyt on ollut todella kuivaa, eikä ole vettä tullut vielä ihan joka päivä!


Mua naurattaa aina kun tää laittaa koko kuononsa tonne reikään ja kantaa sitten sitä ylpeänä...Jostain luin, että sheltit ei nouda? Mein ipana ainakin juoksee heitettyjen lelujen perään ja melkein joka kerta tuo lelun myös takaisin...
Ja sitten vielä vahtii sitä/niitä tarkkaan.


Vähän treenattiin taas myös istumista ja makuulle menoa. Ekaa kertaa yritettiin myös, kuinka paikka-käsky vois toimia. Pari askelta pois meni ihan kivasti näin ensimmäisellä yrittämällä.

"Saisinko mä hei jo sen namin kun istun näin nätisti?!"


Vesivati oli alkuun kamalan jännä juttu, mutta namien ja kehujen kanssa uskaltauduttiin sieltä vähän juomaan ja jopa kastamaan tassujakin. Pientä viilennystä heinäkuun helteisiin.
Kuten alla olevasta kahdesta kuvasta näkyy, oli meno niin rentoa, että meinattiin jopa puoliksi pystyssä nukahtaa. Raskasta tuollainen +25 astetta.Nyt takaisin aurinkoon, kun tänäänkin paistaa!

2 kommenttia:

  1. Voi ei, miten toinen on noin suloinen.. :) pysy pienenä pallerona Luna! toivottavasti kynsien leikkuu menee ensi kerralla paremmin, tekemällä oppii, älä huoli :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parempi, että vähän kasvais, jos päästäis tosta järsimisestä joskus :D Mutta joo, eiköhän se tosta, harjoitushansen mestarin tekee :)

      Poista