1.1.2014

Lunan ensimmäinen uusi vuosi

Vuodenvaihde meni älyttömän hyvin. Tässä sitä kuvien ja tekstin muodossa:

Alkuillasta kuuden maissa haettiin Lunan viimeinen joululahja Postin pakettiautomaatista (joita käytän kyllä jatkossakin, ni ei tarvi jonottaa postissa. Oli meinaan tosi näppärää palvelua.) ja käytiin moikkaamassa kaveria. Iina oli tehny herkullisia banaani-suklaahippumuffineja, joilla oli mahtavaa aloittaa vuodenvaihteen mässyttely. :)

Hetken päästä jatkettiin matkaa Aleksin vanhempien luokse, jossa oli sauna lämpimänä ja broilerkiusaus salaatin ja muiden lisäkkeiden kanssa odottelemassa. Jälkkäriksi saatiin vohveleita vaniljakastikkeella ja mansikkasoseella. Käytiin myös paukuttamassa pari rakettia kympin kiertyvillä, jolloin Luna jäi Nellin kanssa sisälle odottelemaan. Toiset koitti houkutella ottamaan Lunan mukaan, mutta halusin itse heilua kameran kanssa eikä siitä ois tullut mitään koira sylissä. Ja miks kiusata toista, vaikka se nyt sisällä ihan rennosti olikin rakettien paukkuessa ulkona? (Pissatkin tuli Lunalta sekä kympiltä että yhdeltä nätisti ulos, joten kamalasti ei jänskättänyt, vaikka tuolloinkin jonkin verran oli pauketta.)

Klo 20-21 meno näytti tältä:
Ja klo 22 tältä:Ennen yhtätoista siirryttiin omaan mummulaani syömään ensin mummun synttärikakkua ja sit lopuksi vielä rankalaisia ja nakkeja. Puoliltaöin käytiin pappan kanssa seisoskelemassa ulkona ja mä jatkoin edelleen kameran kanssa heilumista. On muuten aika haastavaa ottaa kuvia, kun ei yhtään tiedä mistä suunnasta seuraava mahtaa tulla.

Klo 23-01:Ihanaa vuotta 2014 kaikille!


2 kommenttia: