6.1.2014

Loppiaisen mätsärit

Järkytys oli suuri Ylöjärven Koirakoutsihallia lähestyttäessä. Paikalla oli autoja vielä enemmän kuin viimeksi. Ja kyllä oli meinaan jonoakin. Me oltiin paikalla noin varttia ennen ilmoittautumisen loppumista ja saatiin jonottaa ainakin puoli tuntia, josta suurin osa ulkona kylmässä. Onneksi mulla on nykyään tapana laittaa mieluummin hiukan liikaa kuin liian vähän vaatetta päälle, ni ei tullu vilu oikein ollenkaan :D

Kun lopulta saatiin ilmoittautumismaksu maksettua ja numerolappu kouraan, alkoikin odottelu. Tässä kohtaa pikkupentujen kehässä oli muutama ensimmäinen pari jo arvosteltu (kehät alkoi ajallaan ilmoittautumisten kestämisestä huolimatta), mutta silti koiria oli meitä ennen vielä reilusti, sillä oma numeromme oli vasta 51. Yllättävän äkkiä aika kului tuttujen kanssa jutellessa. Paikalla oli ainakin kolme tuttua shelttiä sekä Pörrin omistajat, jotka olivat tulleet tutustumaan mätsäritunnelmaan tulevaisuutta ajatellen :)

Marjalle kiitos myös seuraavista kuvista:
Mein parina arvosteltiin rohkea chihuahua, ja varmaankin taas tuo punainen nauha jäi saamatta, koska Luna ei oikein tykkää olla tuossa pöydällä vieraan ihmisen käpälöitävänä. Mut hei kokemusten kerryttämisen vuoksihan tuolla käydään. "Älä sä Luna välitä tällaisesta ihmisten keksimästä typeryydestä." kuten tuomari totesi meille siinä Lunaa pöydällä tutkiessaan. Saatiin siis se sininen nauha tällä kertaa.


Nätisti Luna jo liikkuu, kun ollaan sitä pikkuisen treenattu kotona, mutta tuo pöydällä oleminen on jäänyt harjoittelematta. Vapaaehtoisia koiran käpälöijiä? :D

Sinisten kehässä ei sit enää sijoituttu noin kolmenkymmenen pennun joukosta. Tuomari seisotti meitä tosi pitkään ennen päätöstään ja Lunan keskittyminen katos täysin ja se melkein vaan pyöri ympyrää. Sitäkin pitänee siis treenata. Eiks se tästä taas :)

Seuraavina päivinä edessä on erinäisiä kouluprojekteja ja kesätöiden hakemista. Karmeeta hommaa toi jälkimmäinen. Saa nähdä keritäänkö tekemään mitään kivaa Lunan kanssa. Keskiviikkona ois tarkoitus nähdä Nalaa, mutta on sen verta kiire tuon yhden kouluprojektin kanssa, että saa nähdä onnistuuko. Pitää olla ahkera huomenna, ni voitais ehtiäkin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti