7.1.2014

Mitä me saatiin Joulupukilta?

Tää postaus tulee nyt vähän myöhässä, mutta pakattiin joululahjat melkein samantien kuljetuskuntoon enkä viittinyt niitä alkaa sit Eurassa enää purkamaan. Aloitetaan nyt kuitenkin Lunan lahjoista:

Talvitakki, jonka tontut toivat jo hieman ennen joulua, mutta jonka käyttö on vallinneiden olosuhteiden vuoksi jäänyt yhteen ainoaan kertaan. Takki oli joululomalla Eurassakin mukana, mutta eipä sitä siis tarvittu. Takki on siis Hurtan Outdoors-malliston talvimantteli kokoa 36. Sovitettiin erilaisia takkeja joulukuun puolivälissä wuf.fi:n Nekalan myymälässä, jossa todettiin tämä parhaaksi malliksi meille. Alunperin suunnittelin Hurtan Outdoors Ultimate -malliston lämpötakin hankkimista (esim. täällä), mutta ei se istunut yhtä hyvin kuin tuo toinen ja mielestäni myös sen pukeminen oli vaikeampaa. Ja sovituksessa ollut vihreä takki sai puettuna Lunan muistuttamaan enemmän kilpikonnaa kuin koiraa, joten jätimmä sen suosiolla ostamatta. :D Paria muutakin mallia kokeiltiin, mutta niissä ei koot sopineet ollenkaan. Halusimme tarkoituksella vielä pikkuisen väljän takin, jotta tarvittaessa karvankin paksunnuttua ja massan lisäännyttyä, voisi sitä käyttää seuraavienkin talvien kylmimpinä päivinä.

Alkaessani ottaa näitä kuvia Luna nukkui, joten ajattelin selvitä sit kuvauksista ilman sitä, joten oma lahjani lammasniskatyyny pääsi mallinukeksi.

Mutta heräshän se varsinainen kuvausapulainenkin sieltä sohvannurkastaLisää leluja toi joulupukki jouluaattona. Kyllä pukki ilmeisesti myös tuntee mein koiran, kun toi vaan tuollaisia "veteliä" pehmoja, joita Luna niin mielellään retuuttaa. Vasemmalla uusi ystävämme Tikru ja oikealla Hra Skunkki.


Uusi peti saatiin kotiin vasta vuoden viimeisenä päivänä. Sillä hyödynsin Mustin ja Mirrin (nettikaupan) alen, jossa ainakin kaikki pedit olivat -25%. Kuolasin uutta Bibi&Bim-mallistoa jo aiemmin käydessämme vuoden viimeisessä pentupainissa Hervannan M&M:ssä. Kyseinen mallisto on tehty yhteistyössä Mustin ja Mirrin sekä IVANA Helsingin välillä. Mallistoa kuvaillaan seuraavasti: "tuotesarja sisustuksesta nauttiville lemmikinomistajille. Kauniissa ja funktionaalisissa tuotteissa näkyy Paola Suhosen ainutlaatuinen skandinaavinen kädenjälki.
Suunnittelussa on pyritty huomioimaan tuotteiden monikäyttöisyys. Materiaalit soveltuvat erityisen hyvin lemmikkitalouksiin ja sopivat niin perheen kaksi- kuin nelijalkaistenkin jäsenten käyttöön." Tämän tilaamani patjan kuosi on Narupallo. Alunperin olisin halunnut saman kuosin vaalealla taustalla, mutta käytännöllisyyden vuoksi kaiketi mallistossa oli tätä patjaa vain mustana. Ehkä se on helpompi pitää puhtaan näköisenä....


Luna otti patjan selvästi omakseen jo heti paketin avaamisen jälkeen ja on nyt Tampereellakin viihtynyt siinä hyvin. Täällä meillä patja on tuolla makkarissa, jota varten sen ostinkin, ettei pienen tarvitse talvella nukkua kylmällä lattialla, sillä mein makkariin on mahdotonta laittaa lämmitystä ilman, että se on heti jo liikaa. Säädöt vähän pielessä tai jotain - parempi pitää vallan poissa ja kerätä peittoja päälle tarpeen mukaan. :)Siinähän ne. Sitten siirrytään niihin, joita paljastui niistä paketeista, joissa luki päällä mun nimi. Aloitetaan, jottei aihe vaihdu liian yhtäkkiä, ihanasta taulusta, jonka sain Iinalta. Mahtavaa, että joku on nähnyt näin paljon vaivaa, sillä tää on ihan mahtava ja pääsi heti tänne mein eteiseen parhaalle paikalle lipaston päälle.

Koiran väri on vähän väärä, mutta ei mustasta ehkä oikein hahmottais kaikkia rajoja noin hyvin. Eikä toi nyt kaukana oo, kun Lunan molemmat vanhemmat on kuitenkin kuvanmukaisesti soopeleita :)

Äitin hankkimasta paketista paljastuivat puolestaan alla näkyvät pehmoinen viltti sekä  ruusunmuotoinen kynttilä ja kuvista valitettavasti puuttuva silikoninen leivonta-alusta sekä pieni ja söpö Pikku Myy-lasta. Ja tietty karkkia. Aleksin kotona puolestaan paketista käärittiin toivottu tehosekoitin, jolla mekin päästään vihdoin tekemään smoothieita ja pirtelöitä ja ties mitä muitakin herkkuja.


Mun paketista paljastui myös lisämuisti/ulkoinen kovalevy, johon saan siirtää kaikkia näitä Lunasta otettuja kuvia turvaan. Pieni ja kätevä sen olla pitää.


Jo mainittujen lisäksi saatiin vielä liikaa karkkia sekä vähän muuta pientä käyttötavaraa, lisää silikonisia muffinivuokia (söpöjä sydämenmuotoisia) ja keittokirja "miniherkuille". Joku tiesi, että tykkään leipoa :) Kirjasta kokeiluun taitaa ensimmäisenä mennä banaani-vaahterasiirappimuffinit. Ei sais ees miettiä mitään herkkuja, kun alkaa vain kuola valua :D

Oliko muilla kivoja joululahjoja? Tää oli ehkä saatujen lahjojen puolesta mun paras joulu vuosiin. Kiitos vielä kaikille ihanille! <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti