8.12.2013

Tokat mätsärit

Kaverit sai mut houkuteltua - vai houkuttelinkohan mä sittenkin kaverit mukaan? - heti seuraaviin mätsäreihin. Eiks se sit kun johonkin ryhtyy ni kantsikin tehdä kunnolla? :D Tosiaan yhden aikoihin lähdettiin tänään Hervannasta kohti Ylöjärveä ja Koirakoutsin hallia kohti. Lunalla oli kavereina tällä kertaa Lili ja Nala, jotka on täällä blogissakin joskus näkyneet. Oltiin siis kolmen parikymppisen ja kolmen puolivuotiaan voimin reissussa.

Tällä kertaa me oltiin Lunan kanssa porukan kokeneimmat, kun Lili ja Nala omistajineen olivat ihan ensikertalaisia - kuten mekin edellispäivänä. Oli kauhistus kun päästiin perille: mulla oli tuoreessa muistissa edellisten mätsäreiden osallistujamäärä, joka oli luokkaa 50 koirakkoa. Täällä Ylöjärvellä oli iso hallin piha jo mein saapuessa ihan täynnä autoja ja koiria varmaan joku 150 :D Pienten pentujen luokassakin oli reilu 30 osallistujaa edellispäiväisen yhdeksän sijaan. Vähän saatiin odotella, kun me kilpailtiin numeroilla 125, 126 ja 127.

Odotteluaika meni kuitenkin ihan kivasti, kun oli juttuseuraa ja pennuillakin oli taas toisistaan vähän seuraa. Painia ne olis halunnut, mutta se ei nyt valitettavasti taas onnistunut. Saatiin Lunan kanssa punainen nauha, mutta sitten punaisten kehässä ei enää sijoituttu. Itelle jäi taas tästäkin ihan hyvä olo, ja musta Luna meni nätimmin kuin perjantaina. Tuomari käski koittaa ilman nameja ja ihme kyllä se toimi. Jotenkin ajattelin, että ei siitä tuu mitään, mut homma toimi niin paljon paremmin. Ei paha :)


Kotimatkalla kierrettiin vielä Peltsun uimarannan kautta, jossa noi kolme pienempää sai purkaa vielä pahimmat virtansa. Kotona sitten väsyttikin sopivasti, ja mä lähdin hyvillä mielin vielä muutamaksi tunniksi koululle ahertamaan harkkatyön pariin.


Mun on elämä nykyään pelkkää koulua tai koiria. Jostain syystä. :D

2 kommenttia:

  1. Hienosti sitte taas meni kyllä se siitä lähtee ku käy vaan näyttelyissä ja kotona harjoittelee...pian loppuu koulu ja saatte lomailla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noh, en siitä lomasta tiiä. Kyllä jää tekemistä vielä sinnekin - jos vaan ehtii kaikilta menoilta mitään tekemään :)

      Poista