12.12.2013

Kurapalloja

...oli tänään taas liikkeellä, kun lähdettiin illalla Hakametsän koirapuistosta kotiin. Kyllä täytyy todeta, että vaikka ennen koirantuloakin olen inhonnut näitä loskakelejä, niin nyt inhoan niitä kyllä vielä enemmän. Miksei vosi olla noin kaksi astetta kylmempää, niin ei tarvitsisi pestä omia ulkohousuja sekä koiraa pienen painihetken jälkeen? Oltiin Hallan kanssa vähän juoksemassa ja painimassa. Sen lopputuloksena meillä näytettiin tänään ennen pesua taas tältä:


Ja pesun jälkeen taas tältä. Valkoinen oli taas ainakin valkoista eikä harmaata tai ruskeaa. Painiminen oli niin mukaansa tempaavaa, että korvapainotkin olivat pudonneet matkan varrelle.


Pari päivää oli niin hienoa säätä: nättiä lumisadetta, pari astetta pakkasta, ei liikaa tuulta... Nyt on jäätä, pimeää, loskaa, vettä ja liukasta. Jouluvalot sentään vähän vähentää tuota pimeyttä. Ehkä me pärjäillään.


Mitäs muuten löytyi teidän tai karvakorvienne kirjeestä tai lahjalistasta Joulupukille? Kuis hyvin nuo toiveet on toteutumassa?

 Luna sai etukäteen jo yhden lahjan. Hassut tontut toivat punaisen Hurtan talvimanttelin koossa 36 jo alkuviikosta meille. Vielä ei oo päästy sitä kauheesti käyttämään, kun on ollut tätä vesikeliä. Tuolla Lunankin turkilla jo parissa pakkasasteessa alkaa tarjentua, jos ei kauaa tarvitsee paikoillaan seisoskella. Laitettiin muuten hyvä kiertämään, kun Luna kerran sai jo yhden etukäteisjoululahjan, niin annettiin Lunan edellinen talvitakki (joka keikkui enää tuolla selän päällä) perheeseen, johon on tulossa pieni karvapallero just ennen joulua. Mahtava lahja sekin on <3 Hitsinvitsit kun toi mein ipana on jo iso. Äkkiä noi vauva-ajat menee. Nyt ollaan tosiaan jo suunniteltu osallistumista näyttelykoulutukseen tammikuussa. Saa nähdä mitä tästä vielä tulee :)


ps. Noi Lunan korvat on hassut. Ne oli siis ihan pystyssä (kuten kuvista näkyy), kun tultiin kotiin, mutta just tällä hetkellä ne on tosi nätisti taitoksella, vaikka ei olla koskettu, laitettu painoja tai mitään niihin. Onko muilla tällaista vaihtelua?

4 kommenttia:

 1. Kiitokset takista! Oon itekki miettiny tuota näyttelykoulutusta sitten, kun se on ajankohtaista. Se voisi olla tulevaisuuden kannalta ihan hyödyllinen, jos aikoo joskus käydä näyttelyissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mitään, käyttäkää sitä sit ahkerasti ja lähettäkää mullekin joku söpö kuva kun saatte pienen kotiin <3 Joo, kiva saada ihan kunnolla tietoa eikä vaan metsästää omin päin jotain juttuja netistä...

   Poista
 2. Heh, mun piti kans ottaa Hallasta ennen ja jälkeen kuvat mut sit se jäi :) vähintään yhtä kauhealta Hallakin näytti....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa :) Ja varmasti, siinä kun on valkoista vielä enemmän ni ei voi kun kuvitella kuinka pahalta se näytti kunnon valossa :D

   Poista