26.12.2013

Joululahjoja

Koirat oli aika vahvasti edustettuina mein antamissa joululahjoissa. Ensinnäkin omille vanhemmilleni yhdessä pikkuveljen perheen kanssa tilattiin Ifolorilta taulu, johon pääsivät kaikki kolme ipanaa.


Toinen samalla reissulla otetuista kuvista puolestaan päätyi mummun hiirimattoon (sekin Ifolorilta).


Nämä kuvat ovat tosiaan lahjomissyistä odottaneet julkaisuaan tuolla tietokoneen kansioissa lokakuun lopulta asti. Niin paljon ois tehnyt mieli julkaista näitä teidän näkyville jo aiemmin, mutta halusin pitää salaisuuden jouluaattoon asti. Mielestäni lahjat onnistuivat hyvin, ja erityisesti vanhemmilleni annettu taulu näytti livenä vielä paremmalta kuin odotin.

Kuvia käytettiin edellisten lisäksi myös Aleksin vanhempien lahjaan, joka oli Ifolorilta tilattu seinäkalenteri vuodelle 2014. Siihen koottiin Aleksin kanssa kuhunkin kuukauteen sopivia otoksia mein ja Lunan yhteisen taipaleen ajalta. Alla muutama esimerkki kuvista, en niitä kaikkia nyt jaksa tähän laittaa, kun varmaankin ovat täällä jossain vaiheessa jo olleet näkyvillä...


Koiramaista linjaa jatkoi myös pikkuveljeni perheelle annettu tiibetinspanieli-aiheinen saunamittari.

Kuva: lahjalaukku.fi
Jakke ja Tepi saivat myös toivomuksen mukaisesti edellistä isomman namipallon. Se on siis pallo, jota pyörittämällä aina joskus ulos putoaa sisällä oleva nami, siis ajankulua koiralle.

Lisäksi lahjapaperiin käärin muutaman rasian karkkia, kirjan pappalle sekä vielä vähän muuta muun muassa kaverilleni ja Aleksille.

Musta on nyt viime vuosina tullut innokas lahjojen antaja. Tarkoitan tällä sitä, että mielestäni lahjojen antaminen on hienoa, mahtavaa ja tosi kivaa. Yritän aina panostaa siihen, että lahja olisi saajalle ainakin mielekäs tai ehkä jopa myös hyödyllinen, eikä vain "jotain" äkkiä hankittua. Olisi hienoa tehdä enemmän itse, mutta nyt tänä syksynä en todellakaan ole ehtinyt. Hatunnosto siis kaikille, jotka ovat rakkailleen jotain väkertäneet. Itse keskityin tänä vuonna vain kauniisiin sekä hieman huijaaviin lahjapaketteihin. Esimerkiksi Aleksille ostamani reppu piti rullata ennen paketointia löyhästi, jottei se olisi niin ilmiselvästi reppu paketissa.

Saatuja lahjoja, erityisesti Lunan, kokoan erilliseen postaukseensa, kun saan aikaiseksi kuvailla niitä ja kun viimeinenkin paketti vielä tulee postin kautta.

Mikä on mieleenpainuvin lahja, jonka itse olet antanut? Tai onko jotain mitä haluaisit antaa jollekulle, mutta et ole pystynyt?

Nyt ihania unia kaikille ja palaillaan vielä pari kertaa tän vuoden puolella!

2 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia olet ottanut kun kohteet eivät tahdo pysyä paikoillaan ei ole kovin helppoa.. Me saadaan nauttia koko ensi vuosi "Lunakalenterista "

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih :) ja juu, kyllä sinne muutama onnistunutkin mahtuu joukkoon kun ottaa satoja tai tuhansia kuvia puolen vuoden aikana....

      Poista