24.10.2013

Vain ja ainoastaan järkevää tavaraa

Tällä kertaa siis Peten koiratarvikkeen pakettiin ei eksynyt mitään "turhaa" tai tosiaankaan tarpeetonta. Ensinnäkin tilaukseen kuului kaksi säkkiä ruokaa: toinen sitä Golden Eaglen pentunappulaa, jota Luna on alusta asti syönyt, ja toinen Salmon with oatmeal -nappulaa samaiselta merkiltä. Ruokaa tilasin ensinnäkin siksi, että Golden Eaglen pentunappulan rinnalla tähän asti ollut Brit Care -pussi alkaa olla lopuillaan ja se vaihdetaan siis tuohon GE:n loheen, jonka pitäisi auttaa mm. ihon hyvinvoinnissa ja mahdollisesti auttaisi tuohon Lunan kylkien hilseilyyn. Toinen iso syy oli 33 prosentin alennus näistä 2,5 kilon pusseista, joka jatkuu vielä muistaakseni kuun loppuun. Lisäksi tietysti paria päivää tilaukseni jälkeen alkoi myös samaisessa nettikaupassa inventaariale, josta ois saattanut löytyä kaikennäköistä kivaa - paitsi että me ei nyt tarvita mitään...Ajankohtaiseksi tuli myös jonkinlaisen "tassuaineen" hommaaminen, sillä huomasin että Lunan anturat ovat hiukan halkeilleet ja myös kuluneet lelujen perään hyppimisliukujarrutteluista. Vaihtoehdoista valikoitui tällainen mukaan ja katsotaan miten se toimii. Jos tuloksia ei tule, niin etsitään sitten joku muu.


Tämän pimeyden keskellä ajankohtaista on myös vilkkuvalo, jonka voi kiinnittää vaikkapa pantaan. Jotta näytään myös puistossa tai kotona takapihalla, joissa ei kauheasti valoja ole. Kaduilla nyt sen verran on aina valoa, että heijastinliivin kanssakin tosiaan pärjää kohtuullisesti. Tämän saa joko vilkkumaan nopeasti tai hitaasti tai palamaan jatkuvasti. Itse Lunan kanssa lenkkeillessäni päätynen tuohon kokoaikaiseen valoon, kun itse en oikein mistään vilkkuvista tykkää.


Herkut hyödyllisiä? Tottakai. Pakko olla jotain mielekästä, minkä voi jättää Lunan kaluttavaksi, kun itse lähtee toviksi pois kotoa. Näin pyykkikori ja jalkalistat muunmuassa pääsevät vähemmällä järsimisellä. Lunalla on tosiaan hampaiden vaihtuminen pikkuhiljaa jo loppusuoralla, sillä kaikki etuhampaat sekä suurin osa poskihampaistakin on jo vaihtunut lisäksi myös kulmahampaista lähti eilen ensimmäinen, ja siis koko ajan tarttis pureskella jotain, kun ikenet kutiavat... Näitä tikkuja ei vielä ole maistettu, mutta idea näissä on sama kuin Starsnack-merkkisissä, joita on mennyt jo monta pussia. Eli siis tuollaisen naudannahasta valmistetun puruluun ympärillä on kanaa.


Siinä siis kaikki meille tällä kertaa tilatut tavarat. Eipä unohdeta muuten pakkaustakaan, sillä tämänkertainen pahvilaatikko oli juurikin kokoa Luna.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti