29.10.2013

Nala

...on Lunan uusin kaveri. Ulkonäöltään niin samanlainen, mutta silti niin erilainen kuukautta nuorempi shelttityttö. Käytiin tänään siis tuolla Näyttämönpuistossa telmimässä puolilta päivin, jolloin muita koiria ei ollut liikkeella oikeastaan ollenkaan. Oli hienoa päästää pennut vapaaksi nurmikolle leikkimään, sillä vaikkei koirapuistossakaan ollut ketään, on siellä kamalan mutaista märkään nurmikkoon verrattuna. Kuvistakin tuli paljon kivampia vihreää nurmea vasten, kuin mitä olisi tummalla taustalla tullut koirapuistosta.

Vieraammalle lukijalle vinkkinä koirien erottamiseen se, että Nalalla karva on vähän pörröisemmän näköinen ja hännänpäässä enemmän valkoita kuin Lunalla. Nalalla on kaulassa myös hieno violetti nimikyltti.Ikäeroa näillä kavereilla on tosiaan pikkuisen reilu kuukausi ja se näkyy koossa korkeintaan parin sentin ja painossa puolen kilon eroina. Kaikkiaan siis lähes täydellinen leikkikaveri Lunalle.

Leikkihetken aikana ongittujen tietojen perusteella metsästin Nalan myös kennelliiton jalostustietojärjestelmästä ja sukutaulussa näkyi yllättävän tuttuja nimiä... Nalan isä Blenmoon Black King on myös Lunan äidin isä ja jos käännetään tää ihmisten sukulaisuussuhteiksi, niin Nalahan on Lunan täti :D Menikö oikein? No kuitenkin. Ehkä ihmismiehillä ei toivottavasti kuitenkaan ole 130 jälkeläistä kuten "Röllillä" on...


Nyt kuitenkin vihdoin taas koulujuttujen pariin. Huomenna keskiviikkona koirakouluillaan taas ja torstaina puolestaan ois puhe tavata useemman shelttipennun kanssa ja siis myös Nala on siellä mukana. Ihanaa loppuviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti