25.10.2013

Koirakas/koirarikas/koiramainen viikko

...on nyt takana. Meillä on siis riittänyt kavereita reilusti kuluneiden päivien aikana. Viime viikonloppuna oltiin kotonakotona taas käymässä ja lenkkeiltiin läheiselle rannalle Jakken ja Tepin kanssa. Sieltä onkin kuvia, joista makupaloja tässä (siis kaikki tämän postauksen kuvat) :

"Tepi hei, sä oot vähän edessä..."


Maanantaina puolestaan oltiin hissukseen, kun taas tiistaina tutustuttiin moneen shelttiin. Sovittiin tosiaan fbssä Tampereen seudun shelttiväki-ryhmässä muutaman muun kanssa, että tavataan koiriemme kanssa Hakametsän koirapuistossa viiden ja kuuden välillä. Lopputuloksena muutama koirakko oli vaihtunut noin viideksitoista, mut ei se mitään :D Kaikilla paitsi Lunalla tuntui olevan kivaa ja kaikki tuli toimeen :) Lunaa tosiaan jännitti niin iso porukka ja se viihtyikin paremmin mun tai jonkun muun jaloissa tai korkeintaan varovasti haisteli toisen peräpäätä. Varmasti se päällekäyminen silloin jätti jälkensä ja nyt isompi koiraporukka toi taas jännityksen pinnalle. Oli kyllä hauska seurata erilaisten, mutta silti niin samanlaisten karvapallojen pyörimistä jaloissa... Shelttejä oikeen vilisi silmissä. Nähdään varmasti uudestaan - isommalla tai pienemmällä porukalla. Tiistaina 22.10. Lunalle tuli myös jo 5 kk ikää täyteen.Keskiviikkona oli taas pitkästä aikaa koirakoulun alkeiskurssikerta, joka oli nyt tällä samalla porukalla toiseksi viimeinen kuudesta kerrasta. Kaksi puuttuvaa, siis kerrat 3 ja 4, korvataan myöhemmin jossain sopivassa ryhmässä, ehkä toinen ensi viikolla ja toinen marraskuussa. Kolmas kerta jäi siis väliin koirapuistosta tarttuneen yskän vuoksi ja neljäs taas siksi, että oltiin silloin Eurassa syyslomailemassa - mulla oli siis tenttiviikko ilman tenttejä. Viidennen kerran asioihin kuului mm. maahanmeno, jonka suurin osa osasi jo, liikkeestä pysähtymis -käsky hyötyineen arjessa, häiriöitä ja etsi-käskyn teoriaa, liittyen siis namien tai lelujen etsintään rauhoittavana tekemisenä.


<3 kaverit <3
Torstaina puolestaan illalla tutustuttiin mustavalkoiseen Sisu-shelttiin, sen kanssa hiukan lenkkeiltiin jä käytiin koirapuistossa. Koirapuistossa oli taas rajumpia leikkijöitä pari ja Lunaa vähän taas jännitti. Meno kuitenkin rentoutui heti, kun sai narun taas kiinni ja Luna ja Sisu pääsikin leikkimään ja juoksemaan ympyrää vielä puiston ulkopuolella - teki varmasti hyvää ja tosi hienosti tuli Luna vuoden vanhan Sisu-pojan kanssa juttuun. :) Eiköhän Sisuakin nähdä vielä uudelleen, ehkä jo ens viikolla.

Kaiken muun päälle tänään perjantaina käytiin vielä Mustin ja Mirrin pentupainissa. Paras leikkikaveri oli taas toinen ihanan pörröinen nelikuukautinen trikkishelttityttö. Mein roturasisti <3 Pentuja ois tosiaan ollu laidasta laitaan, isoja ja pieniä, villejä ja rauhallisia. Ihana niiden kaikkien telmimistä oli taas seurata, mutta kaikista hauskimman näköinen oli isokorvainen yorkki-villakoiramix - siinä oli meinaan tosi pienessä 5kk ikäisessä koirassa iso ego :D

Loppuun vielä nukkumistyylinäyte ja terkut Lunalta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti