26.7.2013

1,5 vkoa yhteistä elämää takana

Ekan viikon kuulumisia on tänne aika paljon jo tullutkin kirjoiteltua, niin aloitetaan nyt tämän viikon alusta:

Maanantaina käytiin ensimmäisellä kunnollisella lenkillä määränpäänä oma mummulani. Kotoa sinne matkaa tulee vain noin 600-700 metriä, josta noin puolet Luna oli sylissä, joten ei millään hirveällä marssituksella aloitettu tätä meidän lenkkeilyelämäämme. Perillä oli tottakai rapsutusten, silitysten ja hännänheilutuksen jälkeen syytä torkahtaa :) Takaisin saimme autokyydin, jottei vallan väsyttäisi.

Tiistaina illalla tuli pikkuveljeni "perheineen" käymään ja Luna saikin rauhassa kuluttaa energiaa kahden villin pojan kanssa - koirista puhe siis edelleen. Nää pojat on tipsuja (tiibetinspanieleja), Jakke on noin 8 kk ja Tepi n. 1,5 kk Lunaa vanhempia nappisilmiä:

Ootte te pojat haistellu jo ihan tarpeeksi.....!


 


Tepi ja Luna on hauska parivaljakko. Ikäeroa ei tosiaan ole kuin viikkoja, ja korkeus on nyt lähes sama - toisella on vain vähän pidemmät jalat kuin toisella :) Mukavaa, kun on samankokoinen leikkikaveri olemassa. Jakkekin oli oikein mukavaa seuraa, kun haistelultaan malttoi keskittyä leikkimiseen - hormonit hyrrää jo melkein vuoden vanhalla kaverilla :)

Oli ikävää talvella ja keväällä sekä etenkin alkukesästä käydä moikkaamassa näitä söpöläisiä, kun oma pentukuume paheni vain kerta kerralta! Nyt voi vain nauttia... ja vähän vahtia. Toivottavasti nähdään näitä veikkoja taas pian! (Puhe oli että käytäis vähän uittamassa tätä kolmikkoa loppuviikon helteillä, tietäis vaan mihin rantaan vois ja uskaltais koirien kanssa Eurassa mennä... Ideoita?)

Keskiviikkona päivällä nautittiin lämpimästä ilmasta ulkona aitauksessa makoillen ja leikkien. Hienoa ottaa aurinkoa, kun joka kerta makaamaan mennessä tuo oma tuholainen tulee ja nuolee naaman märäksi... Illalla ilman hieman jo viilennyttyä lähdettiin moikkaamaan vielä erästä Roope-vanhusta, joka onneksi tyytyi rauhallisesti haistelemaan ja antoi vintiömmekin haistella kohtuullisen rauhassa. Hieno tunne, kun huomaa pennun saavan hyviä kokemuksia muista koirista :)

Hyvin nukutun yön jälkeen tosiaan torstaina aamulla laitettiin tavarat kasaan, koira autoon ja lähdettiin ajamaan Tampereelle. Tänään on nähty ja kuultu tosi paljon autoja ja kävelty pari pientä kierrosta hihnassa. Tiedä kummasta johtuu - hihnasta vai eri ympäristöstä - mutta asiat on tänään hoidettu vain sisälle. Kakat tulee hienosti noille alustoille, mutta kolme karvamattoa on kerätty lattioilta pois pissojen vuoksi. Jos ei mattoja rullaisi, tulisi edellisen viereen vielä seuraavakin pissa. Yksi karvamatto ehdittiin rullaamaan pois ennen kastelua, mutta nuo kolme täytynee jossain vaiheessa pesettää... Muutama uusi tuttavuuskin on tullut, sillä kummisetäni ja kaverini kävivät moikkaamassa uutta tulokasta. Perjantaina edessä on vielä pari vierasta ennen kotimatkaa. Kotimatkalla ajattelin pitkästä aikaa istua etupenkillä ilman koiraa, sillä meni tuo tulomatka niin hyvin ja rauhallisesti.

Loppukevennyksenä kuva tiistailta - katsokaa noita Lunan jalkoja! Mitä ihmettä se tekee?


Nyt taitaakin olla aika mennä nukkumaan. Aamulla nähdään kuinka hyvin täällä uni tulee ja kuinka aikaisin sitä pitäis itsen päästä ylös = koska Luna on mielestään nukkunut tarpeeksi ja valmis uuteen päivään. Nyt se on tovin nukkunut jo tuossa lattialla tyynyn päällä jalkojeni vieressä tyytyväisenä tuhisten. Kauniita unia jokaiselle!

Seuraava postaus taitanee käsitellä uusia juttuja, mitä on tullut hankittua. Pari lelua, toisen hihnan, uuden petin ja joitain nameja ajattelin ainakin esitellä.
Uimareissulta olisi myös tarkoitus ottaa kuvia, sitten kun sinne mennään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti