25.7.2013

Nopea tilannepäivitys

Parina viime päivänä ollaan mm. nähty koirakavereita ja tehty ensimmäinen lenkki kunnolla pois pihasta hihnassa. Ensimmäisestä kuvia tulee, kun keritään. Nyt tultiin Treelle ja ajattelin nopeasti tulla kertomaan, kuinka hyvin matka taas meni. Lähdettiin vähän extempore, päätettiin oikeastaan vasta aamulla, että lähdetään ja yhdentoista aikoihin oli sitten jo tavarat ja koira autossa ja auton valot kohti Tamperetta.Näin vain matkalla tuli uni. Ihana kun tuo osaa rauhoittua tuolla omassa kopassaan, eikä oo matkustaminen liian jännää.

Nyt pitäis täällä ollessa tutustua uusiin ihmisiin ja hajuihin ja opetella tekemään asiat hihnassa ollessa. Parin tunnin aikana on pissitty vain sisälle... Liikaa taitaa autojen ääniä olla, kun on nyt paremmin totuttu olemaan tuolla pienten teiden varsilla, mutta nyt on asunto aika isossa risteyksessä ja liikennettä on jatkuvasti.

Nyt ruokaa masu täyteen ja sitten nenä kohti uusia tuttavuuksia!

2 kommenttia:

  1. Voi kun se on suloinen:) Ja hyvä kun pienestä asti osaa olla noin rauhallinen autossa, ei tule sitten isompanakaan ongelmia:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 Joo, toivottavasti ei tuu ongelmia. Ois ihanaa, kun toi matkustaminen menis näin helposti, koska jokatapauksessa tossa ajetaan säännöllisesti...

      Poista