16.7.2013

Ensimmäinen päivä

Nimi päätettiin menomatkalla Ylöjärvelle, se, Summertime Blues, on nyt tuttujen kesken Luna. :)

Kasvattajan luona Luna touhusi vielä yhden samanikäisen ja muutaman hieman nuoremman pennun kanssa sinä aikana, kun me katseltiin ja täyteltiin lappuja.Ylimääräisen energian loputtua reilun tunnin matka Euraan sujui mukavasti. Aluksi piti hiukan täristä - kaikki tuttu jäi nyt taakse - mutta onneksi pieni rauhoittui hetken kuluttua ja malttoi siinä sylissä jo hieman nukahtaakin.


Turvallisuuden tuntua taisi tuoda myös tuo kasvattajien antama pinkki pyyhe, jota kaverit siinä hetken retuuttivat ja jättivät vähän tuttuja hajuja mukaan matkalle.

Mukaan saatiin myös runsaasti tietoa, suullisesti ja papereiden muodossa sekä neljä pussillista ruokaa, uusi lelu ja muuta pientä. Kiva näin, niin ei nyt ensimmäisellä viikolla ainakaan tarvitse ruokia lähteä etsimään ja ostamaan.

Loppuillasta riitti ihmeteltävää liiankin kanssa, kun ensin käytiin moikkaamassa Aleksin kotona toisia "isovanhempia" ja Nelli-tipsua.

Näiden tultua tutummaksi (vähän pääsi arvonsa tunteva vanha neiti siinä murahtamaankin, kun pieni tuli hieman liian lähelle) lähdettiinkin sitten jo seuraavaan paikkaan, omaan kotiini. Täällä olivat odottamassa vanhempani ja kohta tuli myös pikkuveli koirineen. Lisää tipsuja :) Tällä kertaa ne tosin olivat hieman yli-innokkaita poikia... Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin - toivottavasti jäi hyviä muistoja uusista koirista, puolin jos toisinkin.

Väsymys oli "vieraiden" lähdettyä jo niin kova, että uni tuli melkein saman tien. Illalla ei oikein ruoka maistunut eikä mahakaan toiminut - lieneekö olleen liikaa uutta kerralla.

Aamulla oli kaikki kuitenkin paremmin kuin hyvin. Itsehän pyörittelin asioita päässäni ja uni ei oikein tullut, lopulta torkahtelin hieman ja joskus neljän jälkeen olin myös nukahtanut, kunnes puoli kuudelta heräsin tassujen rapinaan sängyn reunalla. Siinä toinen niin kovin yritti meitä herättää, että tassujen käydessä ja hännän vispatessa ei voinut kuin hymyillä - voihan sitä nukkua sitten päivällä tai ensi yönä :) On muuten äärettömän suloinen tuo valkoinen hännänpää muuten mustan hännän heiluessa puolelta toiselle...

Eipä siinä sitten enää tosiaan tullut tuon puoli kuuden jälkeen nukuttua: tunti meni leikkiessä ja Aleksin naaman päälle hyppiessä ja ulkoillessa (hyrrh, 10 astetta ainoastaan ulkona tuolloin ja on heinäkuu!). Sen verran oli pentu rauhoittunut, että saatiin ensimmäiset pökäleetkin ulos ja selvisi ettei ainakaan maha ollut löysällä elämänmuutoksen vuoksi - mikä hyvä onkin.


Intoa oli ja lelujen kanssa kaahotettiin pihanurmikolla oikein sydämen kyllyydestä. Noin kauaa en ole varmaan ikinä ulkona ollut ja istuskellut tuohon kellonaikaan aiemmin. Kyllä tässä varmaan unirytmiä saa aikaistettua, jos sama meno jatkuu vielä monta aamua... Pääseepähän sitten koulun alkaessa ainakin ylös aamuisin :D


Tässä vielä videon muodossa hieman aamutouhuiluja :) Ennen kymmentä ulkoilureissulla paljastui myös tämän vintiön pallohullu-puoli, saa nähdä mitä muuta vielä keksitään...


Söpö sininen pantakin laitettiin vihdoin kaulaan. Aluksi se ei vaivannut yhtään, mutta parin tunnin päästä oli jo ulkona käydessä melkoista rapsuttelua... Eiköhän se siihen nyt kuitenkin aika pian totu. Hihnaa kokeillaan vasta, kun tuo panta tuntuu tutulta.


Lisää kuvia ja kuulumisia tulee taas joku päivä, kun tässä nyt saadaan elämä raiteilleen ja ehkä vähän tuota omaa univelkaa nukuttua pois.

Eiks je?!

6 kommenttia:

 1. Onnea uudesta perheenjäsenestä! Sheltti on oikein hyvä valinta. ;)

  Täällä tepsuttelee Nefer-sheltti pian 5 kk muun eläinlauman kera. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Munkin mielestä se oli ehdottomasti meille nyt vielä paras valintakin :) Neferille terkkuja! Ja muulle eläinlaumalle kanssa!

   Poista
 2. Ihana pentulainen ja Onnea! :D

  VastaaPoista
 3. Onnea uudesta perheenjäsenestä! On sitten viimosen päälle herttaisen ja virkun näköinen pentu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Niin on, todella suloinen tapaus!

   Poista