9.7.2013

Mein tyttö pukeutuu vaaleansiniseen! :D

Kuten otsikosta saattaa päätellä, tänään kävin vihdoinkin ostamassa kaulapannan ja talutushihnan - söpön vaaleansinisinä :) Vaaleanpunainen olisi saattanut olla eräälle hieman liikaa, mutta sen verran pidetään tyttöjen puolia, että nahkaisessa hihnassa on pieniä timantteja piristämässä arkea <3 Hihnan saa myös klipsun kanssa säädettyä kolmeen eri pituuteen. Panta on puolestaan ihan kevyt, helposti säädettävissä oleva "perusmalli". Sinisenä tietysti :D

Kaupanpäällisinä (ei ikinä saisi isosta kaupasta/ketjuliikkeestä) saatiin vielä pakkaus väreihin sopivia kakkapusseja ja tossunmuotoinen naudannahasta tehty "purulelu" :)


Muutenkin täytyy nyt poikkeuksellisesti kehua saamaani palvelua! Lemmikkipalvelu Koiranpäiviä -myymälässä vierailu Tampereen Ruskossa oli enemmän kuin onnistunut. Ei pelkästään noiden kaupanpäällisten ansiosta, vaan muutenkin. Tervetulotoivotus ja tunnelma pienessä, tosin hieman sotkuisen näköisessä, liikkeessä oli lämmin ja palvelu asiantuntevaa ja ystävällistä, eikä myyjällä ollut kiire minnekään. Tässä nyt muutamassa eläintarvikeliikkeessä jo vierailleena, voin sanoa että asiantuntevaa palvelua olen saanut melkein jokaisessa paikassa, mutta tuollaista ihanan kiiretöntä oloa ei kyllä muualla ole tullut. Onneksi itsellänikin oli aikaa eikä kiire minnekään! Tuleva perheenjäsenkin toivotettiin lämpimästi tervetulleeksi näyttäytymään sitten myöhemmin hienon pannan ja hihnan kanssa :)

2 kommenttia:

  1. Oi ihanan pannan ja hihnan valitsitte! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että muutkin tykkää :) Vielä vaan kun saisi ne jo käyttöönkin... Reilu 5 vrk täytyy vielä odottaa!

      Poista