12.5.2014

Tenttiviikon pikapäivitys

Tentit tosiaan nyt painaa päälle ja viikonloppuisinkin on ohjelmaa, joten kuulumiset saattaa vähentyä vielä tänhetkisestäkin tilanteesta hieman. Pari kuvapläjäystä voisin koittaa ehtiä laittaa näkyville joissakin väleissä ja ehkä kirjoitella jotakin siitä Tampere KV:stä, mutta muuten en kummemmin nyt tähän keskity, jotta sais tentit säällisesti läpi... Ensimmäinen huomenna taitaa olla kaikkein pahin - ja huonoiten luettu.

Pikakuulumisia kuitenkin sen verran, että Lunan alkoi juoksut edellispäivänä noin 11,5 kuukauden iässä! Päivällä mummulassa Tepi oli hieman normaalia kiinnostuneempi Lunan takapäästä, muttei niin merkittävästi, että asiaa ois siinä vaiheessa vielä ite ymmärtänyt. Illalla kuitenkin harjaamisen aikana alapäässä oli selvästi näkyvissä turvotusta ja hieman verta, niin tajus asian itsekin. Kyllä Tepi tiesi! :)

Kuvina äitienpäivän lenkkiseuraa ja kakunhimoisia otuksia.

Niin ja hieman päivitin tuota menoja-välilehteäkin: ilmoitin Lunan tänään sekä Pöytyän että Nakkilan virallisiin näyttelyihin kesäkuussa. Ensi viikonlopun Rauman näyttely osuu nyt kaikkein huonoiten juoksujen suhteen, mutta Pöytyään mennessä (kesäkuun puolivälissä) pitäis juoksujenkin jo olla ohi. Mahtavaa kun ne nyt vihdoin alkoivat, niin on paljon mukavampi suunnitella tulevia menoja. Joista puheenollen olen katsellut erilaisia koirakursseja täältä Satakunnan alueelta. Vahvin ehdokas olisi tällä hetkellä Koirakoulu Välkky Harjavallassa, mutta mikäli joku tietää tän alueen kursseista ja kurssien vapaista paikoista enemmän, niin kertokaa ihmeessä! Googlen salainen maailma ei välttämättä oo auennu jostain tietystä kohtaa, vaikka aika monipuolisesti oonkin noita koittanut etsiä. Paras kurssiaika meille ois heinäkuu, jolloin ei oo näyttelyitäkään, mutta tietty hieman aiemmin/myöhemminkin päästään - mielellään arki-iltaisin. Niin ja matkaa ei mielellään sais olla yli puolta tuntia, kun työmatkaa tulee päivittäin ajettua jo noin puolitoista tuntia yhteensä. Harjavallasta oon nyt harkinnut rally-tokoa, temppukurssia tai koiratanssia. Agilityn alkeiskurssikin kiinnostaisi, mutta sellaisiin en toistaiseksi ole törmännyt. Hankalaa :D Toisaalta vaihtoehtoja on valtavasti, mutta toisaalta taas liian vähän....

Mut nyt tenttiinlukemisen pariin. Tänään pitäis vielä matkustaa takas Tampereellekin ja jaksaa lukea sitten vielä illallakin, kun tähän asti on ollut se hieman heikoilla. Pidetään kuitenkin peukut pystyssä ja palataan asiaan mahdolisimman pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti