22.11.2013

Puolivuotias ipana :)

Aika kuluu ihan hirmuista vauhtia, sillä Luna täytti tänään jo puoli vuotta! Sen kunniaksi palaan muutaman kuukauden ajassa taaksepäin, jotta saatte vertailla tässä reilun neljän kuukauden aikana tapahtunutta muutosta.

Luna 7 vkoa ja 6 pvää

Luna 6 kk

Eikö ookin neiti muuttunut? Mun mielestä ainakin ihan hirveesti :) Oikeen hymyilytti, kun äsken selasin noita Lunan vauvakuvia läpi - äkkiä sitä unohtaa muutaman kuukauden takaiset asiat. Pienestä pörröisestä ja tosi arasta pennunpullukasta on tullut kiiltäväkarvainen, sopusuhtainen ja melkein jo rohkea esiteini. Ihan kauheeta kapinaa täällä ei vielä oo pystyssä, mutta on siitä selvästi itsenäisempi tullu. Ja melkein sisäsiisti. Lumellekin uskallettiin hei pissata heti!

Tänään "synttärisankari" ei saanut lahjoja, mutta eipä sen tarvinnut olla juuri yksinkään. Aamupäivällä tehtiin neidin kanssa pitkä rauhallinen lenkki ja iltapäivällä käytiin taas Mustin ja Mirrin pentupainissa, jonne käveltiin ekaa kertaa. Hyvin tuo jaksoi tunnin temmeltää ja ennen sekä jälkeen sen kävellä reilun kilometrin. Kotonakin ois vielä tarvinnut leikkiä.... Tää ilta menee aika rauhallisesti, ehkä jotain pientä ekstraa keksitään Lunan iltapapanoiden joukkoon. Loppuun vielä vähän kuvia ehdan shetlanninlammaskoiran ja feikin lampaan taistelusta. :D

2 kommenttia:

  1. Luna on niin söpö! Puolikkaat onnittelut puolesta vuodesta, toiset puolet tulee sitten puolen vuoden päästä :D Kyllä noi kasvaa niin nopeesti, vastahan Rommikin oli ihan pieni ja nyt se on jo kokoo jätti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luna kiittää! Ja aika kuluu kyllä ihan älytöntä vauhtia... Ei tahdo enääkään ehtiä ite perässä, että kuin lainkaan sitten kun tästä vielä reilusti vanhenee :D

      Poista