13.11.2013

Koiranomistajan huono päivä

Tosiaan eilen oli melkoinen päivä, tai pitäiskö sanoa ilta, sillä kuuteen asti kaikki meni aamupäivän kiireestä huolimatta ihan kivasti. Kouluhommia piti ehtiä tekemään, mutta noh, tiedättehän: "koska Luna". Leikittiin ja lenkkeiltiin aamulla sillai, että Luna väsähti vasta, kun mun pitikin jo kiiruhtaa luennolle, eli liian myöhään. Kotona markkinoinnin jälkeen oli koira taas virkeänä odottamassa. Laitoin siinä tavarat valmiiksi viimeiselle alkeiskurssitunnille lähtemistä varten, söin ja käytiin lenkillä. Tähän asti siis kaikki ok.


Ennen puoli seiskaa, siis ennen automatkaa, mentiin ulos tavarat (namit, vesipullo...) mukana sillä ajatuksella, että lähdetään heti, kun Luna on saanut pökäleensä väännettyä. Eihän se niin mennyt. Viimeinen kikkare jäi tietenkin perskarvoihin kiinni. Arvasin sen melkein kyllä jo ennen kuin edes kurkistin koiran hännän alle. Meinas itku tulla. Ei siinä muu auttanut kuin lähteä takas sisälle ja ylös. Pesun jälkeen uusi lähtöyritys. Ja kiirekin sit jo tuli.


Koirakoulussa oltiin ihme kyllä ajoissa (!), mutta huono aika jatkui. Lunaa ei omat namit kiinnostaneet ollenkaan ja tekemisestä ei meinannut tulla mitään. Tehtäviin ei ehtinyt keskittyä ja kouluttajan puhumisen aikana ei ois malttanut olla paikoillaan ja hiljaa ollenkaan. Ihan en hiuksiani vielä kiskonu tunnin jälkeen, mut ei sekään kamalan kaukana ollu. Hiukan tuota tuntia pelastivat kouluttajan antamat erilaiset namit, että vähän edes saatiin yritettyä.


Koirakoulusta kotiuduttuamme oli kotona myös vihdoin koulusta päässyt Aleksi, joka viihdytti Lunaa vielä tovin ennen sen väsähtämistä, jotta mä sain edes pari tuntia (väsyneenä) keskittyä vain koulutöihin. Meinas siinä pää kärvähtää noihin rakennesuunnittelutehtäviinkin. Kuinka voi nykyään jo vihata noita asioita. No, enää on kaksi kurssia sitä asiaa kesken, että ehkä mä selviän. Parin tunnin pakertamisen jälkeen koin ansainneeni tunnin seuraamani sarjan parissa, jonka jälkeen piti vielä kyllä lähteä Lunan kanssa ulos iltapissalle.


Ja kyllä. Ihana sateinen ja kylmä tiistai-ilta huipentui siihen, että putsasin koiranpaskaa, enkä edes oman koiran, kengänpohjastani. Voiko tähän enää mitään lisätä?

Mites muilla on alkuviikko menny? Onko yhtään parempia kokemuksia?

Kuvituksena olevat kuvat on Eurasta viime viikonlopulta.

2 kommenttia:

 1. Aivan ihania kuvia <3
  Rommikin oli siellä koirakoulussa enimmäkseen sitä mieltä, että ihan tyhmää vaan olla paikallaan ja hiljaa tai että pitäis jotain juttuja opetella, kun vieressä on monta mielenkiintosta kaveria :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että meillä on kohtalotovereita! :)

   Poista