13.9.2013

Viikko kolmekuus, osa 2

Sitten siihen viikontakaiseen viikonloppuun vihdoin! On koulujuttuja nyt sen verran, että ei ole oikein jaksanut tänne kirjoittaa, kun tulee sellainen olo, että pitäisi kirjoittaa jotain hyödyllisempää tän sijaan... Äh. No nyt on hyvä syy, taas naputella näitä "huvin vuoksi"-juttuja, kun sain äsken yhden oppimispäiväkirjatekstin kirjoitettua ja muutenkin hiukan jo väsyttää.

Perjantaina tosiaan iltapäivällä lähdettiin ajamaan ja matka meni onneksi taas ilman oksentelua. Kyllä selvästi ne on ne mutkaiset tiet, mitkä saa Lunan voimaan pahoin. Ilta otettiin ihan rauhallisesti molemmissa "mummuloissa". Moikattiin ja leikittiin ja päästiin vähän maistamaan savustettuja muikkujakin. :) Lauantaina vuorossa oli lähinnä löhöilyä ja leikkimistä - rankkaa toi koiran elämä! :D
Lauantaina Luna pääsi myös mein kanssa ensimmäiselle kunnon pesulleen. Sen oli turkki ihan harmaa, sillä jotenkin tohon pentuturkkiin tuntuu jäävän kaikki pöly ja tomu kiinni, kuten myös mm. sammal, kuten alla olevassa kuvassa vähän näkyy. Kivasti oli myös lämpimät ilmat, joten pesun jälkeen ei edes tarvinnut kauaa olla välttämättä sisällä. Pesu itsessään meni tosi hienosti. Luna oli tosi nätisti, kun äiti vähän piti sitä aloillaan samalla, kun mä kastelin ja saippuoin ja huuhdoin. En ois uskonut, että se noin nätisti ois osannu olla, sillä tassujen peseminenkin on ollut niiiin kamalaa tähän asti. :) Illalla meillä olikin sitten puhdas ja hyväntuoksuinen pehmeä pentu. <3Sekä lauantaina illalla että sunnuntaina päivällä pääsi Luna myös painimaan vähän poikien kanssa. Käytiin sunnuntaina myös lenkillä ekaa kertaa kolmistaan, vai pitäisikö sanoa viisistään Terhin kanssa. Alkuun oli vähän outoa ja Luna ois vaan hihnassa ollessaankin halunnut koko ajan painia lähinnä Tepi kanssa. Kerran Luna roikkui jopa toisen hännässä, kun mun ei kädet ollu koko aikaa tarpeksi pitkät pitämään niitä vähän erillään. :D Jakke toisinaan vähän kiskoo hihnassa, mutta Terhi totesi jossain vaiheessa lenkkiä, että täähän oli vallan rentoa tänään. No toisilla joo ja toisilla ei :D Aika homma saada kaksi innokasta ipanaa kävelemään nätisti vierekkäin ilman, että toinen pureskelee toisen korvaa tai jotain muuta vastaavaa... Mutta kyllä niitä nättejä ja rauhallisia hetkiäkin oli. Kiva, että pääsi taas lenkille toisten koirien kanssa, kun normaalisti mennään ihan yksin. :)
Muistan painaneeni kameran napin pohjaan sillai, että Lunalla oli vielä kaikki tassut maassa...
Sunnuntaina tultiin taas Tampereelle ja maanantaina mentiin kouluun. Tässähän tämäkin viikko on mennyt, mutta siitä, ja muutamasta hauskasta sattumuksesta, lisää taas myöhemmin, ettei tule kaikkea kerralla...


Huomenna aamulla mennään moikkaamaan kasvattajaa ja katsotaan ainakin, että voiskos noille korville tehdä jotakin. Yritetään edes, jos ne jäis sillai kun kuuluukin. Illalla ehkä vielä mennään koirapuistoilemaan Rommin kanssa ja sunnuntaina vihdoin toista, ja todennäköisesti viimeistä, kertaa sinne vauvaryhmään. Koitan kantaa kameraa mukana joka paikassa, katsotaan millaista materiaalia saadaan julkaistavaksi tänne, sillä ainakin akku on nyt taas täynnä virtaa. Ihanaa viikonloppua kaikille!

3 kommenttia:

 1. Ei Lunalta ainakaan toimintaa puutu.Turkki on jo muuttunut ja kasvanut,on hän vaan niin suloinen:) hyvä tuo "ilmakuvia "

  VastaaPoista
 2. Siis kuva. En tiedä onko tässä koneessa jokin sanakirja päällä kun aina se tarjoaa jotain muuta sanaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kiva että on vähän ohjelmaa, ettei täällä vaan kolmistaan kotona kykitä :)

   Poista