16.6.2013

Irtiottoja arjesta

Takana ihana yllätysreissu Itämerellä (vaikka pitikin mennä Jyväskylään :D ). Tässä kuvien muodossa vielä hieman fiiliksiä sieltä:


Seuraavaksi voi vielä kuvitella vasikanleikkeen bearnaisekastikkeella ja jälkkäriksi mansikkasalaatin vaniljajäätelöllä - äärettömän hyvää!

Tuollaiset yllätykset ovat kyllä ihania ja tuovat hieman sitä luksusta arkeenkin. Kivoja muistoja jää ainakin aina...! Ehdottomasti suosittelen silloin tällöin pieniä irtiottoja arjesta, mikäli vain aikaa löytyy. :)

Tällainen löytyy siis täältä. Ikää "vasta" 3,5 vuotta ja vielä toimii!
Itse olen viime aikoina nautiskellut hetkittäin elämästä ilman puhelinta. Sitäkin voisi omalla kohdallani sanoa pienimuotoiseksi irtiotoksi. Olen nimittäin sellainen ihminen, joka on viime vuosina kantanut aina puhelinta mukanaan. Olo on ollut vallan orpo, mikäli rakas luuri on unohtunut pois kyydistä - vaikka vain hetkeksikin. Nyt olen muutamia kertoja tarkoituksella jättänyt sen kotiin lenkille tai vaikka vain kauppaan lähtiessäni. Jotenkin todella vapauttavaa: "Ei mun ole pakko olla jok'ikinen sekunti tavoitettavissa" ja muita samantyylisiä oivalluksia on tullut.

Aiheesta vielä kolmanteen: Pentuasia eteni eilen vähäsen, kun selvisi, että menemme juhannuksen jälkeisenä maanantaina (siis 24.6.) katsomaan erästä karvapalleroa, josta tehty aiempi varaus oli peruuntunut. <3 Toivottavasti tämä olisi se sopiva pentu meille, joka tulisi valloittamaan meidän kummankin ja muidenkin tuttujen ja läheisten sydämet sitten heinäkuun puolivälin jälkeen. Mahdottoman malttamatonta odotusta tällä suunnalla. Mites siellä ruutujen toisella puolella: onko jollakin jotain muuta ihanaa odotettavaa lähitulevaisuudessa?

Seuraavaksi ajatusten selvittelyä kenties aiheesta "Mitä pitäisi huomata kotona ennen pennun tuloa? Mitkä tavarat on syytä piilottaa/nostaa ylemmäs?"jne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti