24.5.2016

Synttärisankarit 22.5.2016

Se olis neljännesvuosisata sitten itsellä täynnä. Kuulostaa hurjalta. Juhlinta sunnuntaina puolestaan oli kaikkea muuta kuin hurjaa. Suorastaan ylirauhallista. Aamulla sain aamupalan skumppalasillisen kera sänkyyn ja päivällä kävimme Aleksin vanhempien kanssa syömässä keskustassa. Kotona odotti sitten jälkkäriksi kakku, jota kaveripariskunta kävikin poikansa kanssa maistamassa aamupäivällä. Neiditkin olivat todella järkevästi yksivuotiaan kanssa, vaikka eivät tosiaan ole yhtään tottuneet lapsiin. Alkuillasta arboretumin esittelykierroksen jälkeen torkahdin sänkyyn päiväpeiton päälle melkein pariksi tunniksi - ei ole vanhaksi tulemista :D Ja illalla tietty jännättiin Suomen MM-finaalipeliä.
Neideilläkin oli rauhallinen synttäripäivä, suorastaan huilipäivä, sillä meillä oli perjantaista lauantai-iltaan hoidossa kaverin shelttityttö. Vaikka meno oli kohtuullisen rauhallista, niin kyllä silti oli rasittuneita koiria vielä synttäriaamunakin havaittavissa. Lämpö ja juoksut vaikuttivat varmasti myös, sillä sää hellii taas, kuten lähes aina tässä synttärieni aikoihin toukokuun lopussa ja juoksut on tainneet Lunalta juuri loppua, kun taas Dinalla alkoivat kaiketi tärppipäivät viime viikon puolella. Luna tosiaan täytti jo kolme vuotta ja Dina puolestaan kaksi. Ihan älytöntä, miten aika on kulunut ja kuinka paljon kaikkea näihin vuosiin on mahtunut. Käsittämätöntä, että nyt myös nuo molemmat vintiöt ovat jo muka aikuisia koiria. Tai noh, sujuuhan tämä arki jo aika mukavasti. Aika hyvin molemmat malttavat huilata aina, kun mitään kummempaa ei tapahdu ja innostuvat sitten, kun huomaavat, että tehdään lähtöä esimerkiksi lenkille tai muualle. Sujuvan arjen lisäksi ollaan mukavasti edistytty harrastuksissa, että ei tässä kyllä valittaa voi. Fiksuja ja ihania otuksia nuo ovat <3
Postauksessa olevien kuvien ottamisessa avusti Iina äitienpäivänä. Kiitos. Ja onnea neideillekin vielä sekä ihanaa loppukevättä kaikille lukijoille! Tällä säällä melkein kyllä tekisi mieli jo toivottaa hyvää kesää. :) Nautitaan toukokuun auringosta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti