4.1.2016

2016

Toivotetaan nyt samalla kertaa ja pahasti myöhässä sekä hyvää joulua että hyvää uutta vuotta!


Joulukorttikuva oli tällä kertaa tällainen talvinen ja hyvin tamperelainen otos. Tuo lumi ei paria päivää pidempään maassa pysynyt, mutta kyllä siitä taas iloittiinkin. Pienikin valoisuuden lisäys marraskuisessa pimeydessä oli todellakin tervetullutta. Neiditkin riehuivat mielellään noin nollan asteen pehmeässä lumessa lumipallojen perässä. Joulukortit tilattiin tällä kertaa Vistaprintiltä ja pitää kyllä kiittää helppokäyttöisestä "tilausohjelmasta" ja kivoista valmiista malleista, joita pystyi pikkuisen muokkaamaankin. Alla vielä (hieman huonolaatuinen) kuva meidän varsinaisesta joulukortista.


Joululoma noin muuten sujui hirmu rauhallisissa merkeissä. Mä keskityin lähinnä toipumiseen ja huilaamisen rankan syksyn ja viikkoa ennen joulua iskeneen kuumeen ja yskän jälkeen. Jouluruuat oli tietysti perinteiseen tapaan, mutta muuten joulu meillä kotona meni aika kevyesti, kun koko syksyn kestänyt remontti valmistui työmiesten osalta vasta jouluaattoa edeltävänä perjantaina. Hyvä kun jouluna oli olemassa olevat huonekalut suunnilleen paikoillaan :D Neideillä sen sijaan oli lepoloman sijaan pikemminkin kuntoloma, kun riehuivat ja nukkuivat vuorotellen tuon puolitoista viikkoa kahden tipsupojan kanssa. Vuodenvaihdekin meni hyvin rennosti: Dina nukkui suunnilleen koko illan ja yön ulkoa kuuluvasta paukkeesta huolimatta, kun taas Luna oli hieman levottomampi. Koko iltaa Lunakaan ei kuitenkaan pelännyt, vaan vain sen pahimman paukkeen ajan. Kerrankin Eurassa oli fiksua porukkaa, sillä paukutus alkoi vasta juuri ennen kuutta. Yhden jälkeen puolestaan oli jo sen verran hiljaista, että neiditkin uskaltautuivat iltapissille. Alla vielä hajanaisia otoksi joululoman ajalta.

Jouluaattona oli kuvista katsottuna varsin kesäistä. Ainoastaan laiturit olivat rannalla, eivätkä järvessä.Tässä esittelyssä ryhmärämä: vasemmalta alkaen Luna, Tepi, Taavi ja Dina
Läheisyys lämmittää
Ja neidit olivat eräänä päivänä ihan kaksosia. Kerta toisensa jälkeen löysin ne nukkumasta ihan samoissa asennoissa.

Ensin näin

sitten näin

ja kohta näin :D
Uuden vuoden raketteja mun ei alunperin ollut tarkoitus tänä vuonna kuvata, mutta kuinkas kävikään :D pitihän sitä uutta puhelinta tosiaan testata tässäkin tilanteessa. Kamera siis kuitenkin jäi kotiin, kun keskiyön raketteja käytiin hetki katselemassa. Rakettien lisäksi värikästä, ja erityisen hyvää, oli myös aaton jälkiruoka: pavlovaa kiivillä, persimonilla ja viinirypäleillä.

Katsotaan taas, josko tämä blogi vihdoin ehkä tästä heräilisi. Tämän postauksen kuvat olivat ensimmäistä lukuunottamatta tuollaisia uuden kännykän kokeiluja. Tällä hetkellä siis käytössä uudenkarhea LG G4, jossa on taas Lumian jälkeen hieman totuttelemista.

Mutta tosiaan, jos tässä nyt jaksan ja innostun, niin saatte näkyviin ehkä seuraavaksi joko läjän kuvia tai sitten kuulumisia agilityn parista, jota on Dinan kanssa nyt takana puoli vuotta. Ja onhan noita haasteitakin pari kertynyt tauon aikana, joten jospa niitäkin saisi aikaiseksi tehdä. Ehkä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti