29.6.2014

Biitsillä

Käytiin eilen vapaapäivän kunniaksi Yyterin koirarannalla, jonne ajettiin Eurasta reilu 50 minuuttia. Rannalla tavattiin pari uutta karvakamuakin: sheltit Vilma ja Mila sekä westie Sofi. Tässä nyt kuva- ja videosaldoa siltä reissulta. Kerrankin osui näköjään kameran asetukset nappiin, kun liikekuvatkin oli melkein kaikki ei-tärähtäneitä ja poistaa piti vain muutama, jossa tarkennus oli esimerkiksi lähellä aallossa eikä kauempana olevassa koirassa - ihan mahtavaa.

Vesi oli merivedeksi mielestäni yllättävän lämmintä, sillä seisoin siellä itse puoleen sääreen asti jokusen tovin, eivätkä varpaat palelleet ollenkaan. Sen sijaan muuten oli sen verran kylmä tuuli, että takki oli hyvä pitää päällä, eikä auton lämpömittarikaan kyllä näyttänyt mennessä kuin noin 15 astetta. Tuulta oli kuitenkin juuri siedettävästi eikä hiekka lentänyt ihan mahdottomasti koirien juostessa hiekalla. Tais olla koirien mielestä ihan täydellinen kaahotussää.
Hiekalla juoksemisen lisäksi Lunakin pääsi kahlamaan - tai joutui :D Ekalla kerralla Luna meni veteen vähän vahingossa, kun juoksi pallon perässä juoksevan Milan perässä matalikkoon, jota tuo koko koiraranta suunnilleen on. Muutaman askelen jälkeen se pysähtyi ja selvästi mietti hetken, että mitäköhän just tapahtui ja lähti nopeasti takaisin rantaan. Muutaman kerran se viihtyikin sit jo hetken pidempään vedessä, mutta selvästi siellä pienessä pääkopassa koko ajan raksutti ajatukset luokkaa "tää ei nyt voi olla ihan fiksua"... Rohkaistumista tapahtui taas loppua kohden ja jossain kohtaa Luna uskalsi jo kastella kuonoaankin sen verran, että noukki pinnalla kelluvan frisbeenkin mukaan. Jee! Ehkä me tästä joskus vielä vesipeto saadaan? Öö noh, jos jonkinlainen uimari edes :)
Varovaista veteen totuttelua. Taustalla myös Vilma.
 

Mila

Sofi ja Mila

Oli niin kiva paikka tuo koiraranta, että varmasti mennään joskus loppukesästä viimeistään käymään siellä uudestaankin. Jos ois joskus vaikka sellainen ilma, että tarkenis itekin ihan kesävaatteissa tai jopa ihan bikineissäkin... Siitä haaveillessa :D Nyt näyttää seuraava viikko ainakin vielä melko viileältä ja hiukan sateiseltakin. Mikä heinäkuu? Missä?

ps. Arvostelut-välilehteä päivittelin taas ja alkukesän näyttelyistä on muutenkin tulossa yks pitkä juttu, kunhan jaksan naputella sen loppuun...

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia otit kyllä, niin Lunasta kun meidänkin tytöistä, kiitos! :) Ja kiitos seurasta, meilläkin oli kivaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvat onnistui kyllä poikkeuksellisen hyvin, joten ole hyvä :) Tullaan taas joskus palloileen sinne päin!

      Poista