12.7.2014

Kesäkuumaa

On kyllä laiskuus iskenyt nyt tämän blogin kanssa, kun on ulkona ollut todella hieno ilma lähes joka päivä kuluneiden parin viikon aikana. Ollaan myös ehditty tekemään kaikkia kivoja kesäjuttuja, joista ajattelin nyt kuvien muodossa kertoa teille paremmin. Muut jutut jääköön nyt tällä kertaa väliin, palataan niihin taas joskus lähitulevaisuudessa :)


Lunalla ja Taavilla on omat jutut menossa, ties mitä juonia punovat

Äidin pioneja


Taavi ja kesäherkut <3

Viime lauantaina lähdettiin iltapäivällä käymään Säkylän puolella VPK:n mökillä, jossa Luna pääsi vähän viilentymään järveen. Omaehtoisesti frisbeen perässä se uskaltautui noin kymmenen sentin syvyyteen asti, mutta kerran joutui ihan kunnollakin uimaan kun talutettiin/kannettiin se hieman pidemmälle. Melkoista roiskuttamista se taas oli, kun Luna kiireellä pärski takaisin rantaan.

Ilma oli täydellinen. Kesä. <3 Järvi. <3 Aurinko. <3 Maisema <3 Kaikki. <3


Luna Säkylän Pyhäjärven rannalla

Ilme :DUudet pelastus/uintiliivit (EzyDog, värinä pink camo ja koko MXS, ostettu wuf.fi-liikkeestä Tampereelta)Rantapäivän väsyttämä Luna nukkui illan ja yön sikeääkin sikeämmin, joten seuraavana päivänä oli hyvin voimia tavata mein uutta tuttua Lenni-shelttiä. Lenni on noin vuoden Lunaa vanhempi uros ja noi tulee hyvin juttuun. Välillä Lenni kyllä unohtaa kaverin kanssa painimisen, jos näkyvissä vaan on pallo tai frisbee. :D Nämä kuvat on kamujen kolmannelta tapaamiselta. Mahtavaa, että löydettiin täältä Eurastakin shelttikamu!


Tänään täysin vapaan lauantain ansiosta ehdin levittää pyyhkeen mein takapihalle, jossa nautittiin arskasta Lunan kanssa jokunen tovi tuossa iltapäivällä. Mahtavaa päästä makoilemaan aurinkoon edes jonakin päivänä kunnolla. Tiistaina kävin töiden jälkeen kyllä myös aurinkoisessa Yyterissä, mutta olin siellä vasta neljän aikaan. Siellä meni varmaan vartti pelkän parkkipaikan etsimiseen, sillä sinne oli päättänyt lähteä muutama muukin ja osa oli selvästi ollut siellä jo useamman tunnin. Loma ois kyllä kova sana :D
Huomiseksi onkin luvattu melkein +30 astetta, mutta ei valiteta, koska alkukesä oli niin surkea. Ajateltiin lähteä käymään Tampereella päiväseltään ja onneksi autossa on ilmastointi...

Ihanaa sunnuntaita kaikille, nauttikaa Suomen lyhyen kesän harvoista helteistä!

ps. Ilmoitin Lunan vielä yhteen näyttelyyn tälle kesälle. Mennään 2.8. Kokemäelle ryhmänäyttelyyn, ihan vain koska se on niin lähellä. Meiltä matkaan menee vain noin 15 minuuttia, niin päästään kivasti kulkemaan sinne ja takaisin.

4 kommenttia:

 1. Ihania kesäkuvia ja kiva, että ootte löytäny Eurastakin shelttikaverin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kesällä kaikki taustavärit on kyllä mahtavia :)

   Poista
 2. Toi viimenen kuva on mahtava :D

  VastaaPoista