24.2.2014

Helmikuu 2014 - osa 1

Monista syistä kuulumisten kertominen vähän jäi tässä kuussa. Aattelinkin nyt pilkkoa helmikuun muutamaan, ehkä kolmeen, osaan ja tiivistää vähän, jotta saisin ainakin kaikki kuvat jossain määrin julkaistua.

Aloitetaan ihan ensiksi sieltä helmikuun alusta ja kaivetaan kalenteri esiin. Ekalla viikolla nähtiin Pörriä, joka bussiseikkaili tänne Hervantaan omistajansa kanssa. Sillon (apua, jo kolme viikkoa sitten!) Luna ja Pörri olivat aika tarkkaan samankokoisia, niin oliskin hauska nähdä taas, kuinka paljon se ei-niin-pieni pallero on taas kasvanut :) Hauska vaan vertailla noita ja sen kasvamisen näkee niin selkeästi nyt kun Luna ei kasva enää.

Seuraavana päivänä olikin se viimeinen näyttelykoulutuskerta ja täytyykin oikein miettiä, että mitäs siellä tehtiin. Ai niin, keskityttiin kehässä toimimiseen ryhmässä. Juostiin peräkkäin, pidettiin vähän etäisyyttä seuraavaan, seisottiin odottamassa omaa vuoroa/arvostelua, juostiin vuorotellen ympyrää/edestakaisin/kolmiota ja vähän treenattiin vielä pöydällä olemista. Ihan lopuksi vielä pari muuta kurssilaista kävi myös kouluttajan lisäksi käsittelemässä Lunaa. Lunalle oli jääny edellisen kerran vähän jännittyneessä mielentilassa treenaamisen lopettaminen mieleen, kun nyt se oli heti alusta asti vähän jäykkänä. Päätin mennä normaalilla pannalla ja hihnalla ton kerran, eikä se ollut ollenkaan huono ajatus, sillä sen olemus vapautui pian ja saatiin keskittyä ite tekemiseen eikä tarvinnu siellä sit stressata siitä hihnasta enää. Hiukan ollaan hihnaan totuteltu täällä kotona, enemmän ois tarvinnut, mutta on tässä aikaa.... :) Kurssista kaikkiaan jäi hyvä mieli ja saatiin siitä paljon irti. Ainut huono puoli oli tuo ajoitus, sillä jokaisella neljällä kerralla oli kamala kiire, koska tiistaina tosiaan luennot loppuivat vasta kello 17 ja Ylöjärvellä piti olla jo klo 18. Noh, huonoa tuuria, mut aika hyvin ehdittiin joka kerta - kiitokset taas Aleksille, joka jaksoi laittaa auton lämpiämään ja pilkkoa nameja joka viikko.

Keskiviikkona otettiin koulun jälkeen suunta kohti Hervantajärveä, jossa tavattiin sheltti Minni ja sen kaveri westie Helmi. Oli ihan mukava ilma, ei liikaa pakkasta, mutta vähän turhan pilvistä. Ja nyt vihdoin niitä kuviakin ettei pelkäksi höpöttämiseksi mene.

Helmi ja Luna


Vasemmalta: Helmi, Minni ja Luna


Minni kävi vielä lopuksi haukkumassa pelastusrenkaan :D

Onpas ollut muuten Lunalla ohjelmarikas viikko. Torstaina käytiin läheisessä Näyttämönpuistossa painimassa naapurin pienen soopelisheltin kanssa. Perjantaina taas ennen Euraan menoa oli vuorossa Halla ja Hakametsän koirapuisto. Sieltäkin pilvihämäryydessä tuli muutama kuva otettua, joita alla. Luna ja Halla on melkoisia painijoita, sillä ne eivät kauaa viitti juosta, vaan keskittyvät pyörimiseen ja toisiaan päin hyppimiseen lähinnä. Muita vieraita kavereitakin puistossa kävi ja täytyy taas sanoa, että olen mä ylpeä tuosta ipanasta <3 Muisto siitä varpaiden päällä kököttävästä hiukan pelokkaasta neidistä on jo aika kaukainen.
Hakametsästä käänettiin auton nokka kohti Euraa Lunan nukkuessa tyytyväisenä omassa kopassaan. Viikonlopusta ja Taavista onkin jo täällä, joten ei siitä enempää. Paitsi: käytiin kaverini kanssa lenkillä sunnuntaina. Alkumatkan Lunalla oli tossut jalassa, kun käveltiin hiekoitetulla asvaltilla, mutta metsässä otettiin ne pois, jottei vahingossakaan tarvitsisi ettiä pudonnutta tossua mistään pusikosta. On muuten tosi terävää tuo hiekoitussora, kun lumet ja jäät sulaa jättäen sitä kerroksen tien pinnalle.Jäällä oli jännän paljon vettä, siis niin paljon että se ihan lainehti tuulen liikuttaessa.Seuraavasta viikosta jatketaan osa 2- postauksella. Seuraavan kuvan myötä hyvää yötä kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti