23.4.2016

Virallisten korkkaus 23.4.2016


Sitä on nyt sitte ensimmäiset viralliset agikisat takana. Hups. Tamskin kisoista hyvä hylätty ja huono hyväksytty (15 vp) saldona. Jostainhan se pitää aloittaa. Tästä on hyvä nousta :)


Tuomarina oli Jari Helin, ja koska oli ekat kisat, eikä ennen niitä oltu käyty mittauksissa, niin myös ensimmäisen mittauksen suoritti tämä tuomari. Dinaa ei oo missään mitattu yli 35 cm korkeaksi, joten olin aika luottavaisin mielin, mutta eka mittaus antoi sellaisen tuloksen, että mä järkytyin. Tuomarin todetessa, että tämähän menee suht selkeästi medeihin, niin rääkäisin kyllä suoraan sydämestäni "Mmitäh?!". Kaveri vieressäkin oli vähän ihmeissään. Mitattiinpa sitten vielä useemman kerran ja kyllä lopulta tulokset näytti siltä, että kilpailukirjaan kirjattiin lopulta kuitenkin Dina miniksi, mutta menee "kiertoon", eli pari mittausta pitää vielä tehdä, jotta saadaan lopullinen selvyys asiasta. En mä käsitä. Onneksi nyt sentään näin. Ei tuosta herranjestas mediä voi tulla...

Noh. A-radalle päästiin kuitenkin onnellisesti. Rataantutustumisessa vähän epäilytti, mutta hyvinhän se lopulta meni, vaikka hylätty tulikin. Yhden putken Dina päätti suorittaa väärin päin, eli siitä hylkäys. Muuten ei voi kuin hymyillä: kepit sujui heti, kontaktit toimi... :) Eikä tosiaan oltu ainoita, joilla tuo putki meni noin.B-radalla oli mielenkiintoinen keppikulma heti radan alussa. Siinä meni kuviot sekaisin aika monella, joskin eka moka tuli meillä jo ennen keppejä. Dina päätti ties mistä syystä kiertää esteen (5 vp), vaikka oli oikeasti aika hyvällä suoralla linjalla muhun ja esteeseen nähden odottamassa lähtölupaa. Vähän se jäi mietityttämään. Keppien virhettä (5 vp), ei voi tässä kohtaa murehtia enempää, on niitä tehty täysmittaisina kuitenkin vasta niiiin vähän. Myöhemmin radalla Dina päätti sitten vielä kiertää mutkaputken ulkokautta ympäri (5 vp). Täh. Oikeesti. En tiedä mitä siinä tapahtui tai mitä ton vintiön päässä liikkui sillä hetkellä. Kaikki inhottavat kohdat kun sujui sit taas ihan hyväksytysti, vaikkei ehkä kaikkein sujuvimmin. Tää oli kaikkiaan siis vähän tahmeaa. Pitkä odottelu saattoi kanssa vähän vaikuttaa, mut ei se nyt noita tyhmiä virhepisteitä tietty itessään selitä.


Seuraavalla kerralla pistetään paremmaksi ;) Tänään oli huippu päivä, joskin aika raskas sellainen. Kivasti oli tuttuja liikkeellä. Hallilla vierähti kaikkiaan seitsemän tuntia, koska paikalle piti ensimmäistä kertaa kisaavien mennä (liian) aikaisin ja omien ratojen jälkeen jäätiin katsomaan vielä kaverin kakkosluokan radat. Lunakin oli reissussa mukana, kun tiesin, että tulee siinä Dinan lenkitysten ohessa sekin kätevästi lenkitettyä. Ja kyllähän Dinakin malttaa olla kopassa rauhallisesti odotteluaikoina kaverin kanssa, toisin kuin yksin ollessaan se vinkuu ja murtautuu koko ajan vain sieltä ulos, kun pitäisi radalle jo päästä. Juoksujen alkamisesta tai alkamattomuudesta riippuu nyt paljolti kisataanko me toukokuun aikana vai siirtyykö seuraava startti kesäkuulle. Hauskaa oli, suosittelen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti