29.9.2015

Pikkuhiljaa eteenpäin

Ehkä tämä tästä hiljalleen taas alkaa päivittyä. Ehkä. Nyt en kyllä lupaa mitään, etten kehitä mitään ylimääräistä stressiä itselleni. Huomatkaa sentään kesäisempi muutos ulkoasussa! Tämäkin postaus piti välttämättä naputella siksi, että saan tuon joulupostauksen tuosta ei-niin-näkyviin. Joulupostauksen yhdessä kommentissa selvensinkin kesällä kiireitäni, voitte kurkata sen sieltä jos kiinnostaa. Ulkoasun lisäksi olen kesän ja alkusyksyn aikana vähän päivitellyt edes noita Luna-, Dina-, Menoja- ja Arvostelut välilehtiä. Tämän postauksen kuvina joitakin kännyräpsyjä parilta viime viikolta.

Dina ja Taavi - pienehkö sheltti ja suurehko tipsu :D - ihan parhaat painikaverit


Käytiin lauantaina lenkkeilemässä Kangasalla Katajajärven laavulla

Näin tiivistettynä missä nyt mennään: Nautimme uudesta asuinympäristöstä Tampereen Hatanpäällä. Lenkkimaastot on mainiot ainakin keväästä syksyyn. Kevään ja kesän kukkaloistot tulppaaneineen ja ruusutarhoineen ovat hiljalleen vaihtuneet pimeisiin ja välillä sateisiinkin iltoihin. Arboretum on kaunis aina, harmi vain kun tuota pimeää sateen jälkeistä raikkautta ei oikein pysty tallentamaan kameraan. Dinan kanssa jatketaan aksailua viikottain, joskin nyt justiinsa ryhmä, kouluttaja ja treenipaikka vaihtuvat talvikauden alkaessa meidän osalta nyt perjantaina. Parin viikon pimeässä ja sateessa treenailun jälkeen hallikauden avaus uudessa, siistissä ja valtavassa Tamsk-hallissa on enemmän kuin tervetullut. Lunan kanssa loppui alkeistokokurssi pari viikkoa sitten ja kotona treenaillaan niitä ja jotain muita temppuja silloin tällöin mielenkiinnon ja jaksamisen mukaan. Noin pari kertaa viikossa Neidit pääsevät riehumaan metsään tai muualle kavereiden kanssa. Itse olen taas puolestaan päässyt jatkamaan kunnolla myös ratsastusta, kun sain vakioryhmäpaikan itselleni Viitaniemen Ratsutilalta sunnuntai-iltaisin. Diplomityön tekeminen jatkuu nyt vielä toistaiseksi, ja pientä stressinpoikastakin alkaa sen valmistumisesta olla. Lisäksi takaraivossa painavat ne pari muutakin (pienempää, vaikkakin aikaa vievää) koulutyötä, jotka pitäisi vielä saada tehtyä ennen kuin DI:ksi valmistumisesta voi edes haaveilla. Voin sen heti sanoa että ensi vuoden puolelle se valmistuminen tosiaan tulee menemään, mutta katsellaan sitä sopivaa kuukautta sitten lähempänä. :D
Siinähän se. Kaiken kaikkiaan arki sujuu aika mukavasti, vaikka vapaata onkin liian vähän ja viikonloput kuluvat liian nopeasti. Olotila on aikalailla sellainen onnellinen, mutta vähän väsynyt.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti