9.4.2016

Agiepikset 9.4.2016

Nää epikset tuli vähän äkkiä. Ainakin, jos ajattelee, että ennen epiksiä oltiin keppejä tehtyä täysimittaisesti onnistuneina vain muutaman kerran. Mutta nyt pitää sanoa, että vissiin pohjatyö oli tehty hyvin, sillä Dina teki kepit tuolla 1-2 luokkien tasoisella radalla ihan virheettömästi molemmilla suorituskerroilla. Huippu tyyppi!

Eipä siitä oikeastaan sen enempää. Saatiin onnistumisia, vaikka kontaktien suhteen olikin tänään hassu päivä. Jälkimmäisellä radalla tosin enää Aasta mentiin ohitse. Olisi ehkä pitänyt olla itse hieman aikaisemmassa. Muutoin jäi tosi hyvä fiilis tekemisestä, eikä pelkästään noiden keppien takia, vaikka vähän tahmeuttakin oli havaittavissa Dinan etenemisessä. Laitetaan tahmeus nyt kuitenkin vaikka lähestyvien juoksujen piikkiin. Ekaksi kilpailulliseksi suoritukseksi aika bueno! Oma päänuppikin kesti :D ja otettiin suoritukset ihan treenistä.



Lisätään nyt vielä, että tältä pohjalta voi ihan hyvillä mielin alkaa katsella meille ensimmäisiä virallisia kisoja. Ehkä vielä tässä kuussa, ehkä vasta toukokuussa, juoksuista riippuen, mutta aika pian kuitenkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti