6.1.2014

Vuodenvaihdeviikko.

Loma alkaa olla jo ohi ja samoin vuoden ensimmäinen (vajaa) viikkokin jo takana. Arki alkaa hyvin pian, onneksi on vielä huominen "arkipyhä" ja mätsärit, niin pääsee aloittamaan nelipäiväisellä kouluviikolla. Tai näköjään kolmipäiväisellä viikolla, kun lukujärjestyksen mukaan tiistaikin on vapaa :D
Mut palataan vielä alkuviikkoon. Edellä olevat kuvat on kuluneelta viikolta jonkin iltapäivän vauhdikkaista pallopeleistä otettuja. Maanantaina otettiin Aleksin kanssa suunnaksi Rauma ja ensimmäiset aleshoppailut, mutta enhän mä sieltä mitään löytänyt. Ehkä on vaan parempikin että säästyi nekin pennoset tän alkuvuoden pakolliseen hankintaan - uuteen älypuhelimeen, sillä vanha on palvellu jo neljä vuotta. Maanantaina illalla pari kaveria tuli moikkaamaan Lunaa, ja toivottavasti vähän muakin. Tiistaina ohjelmassa ei ollut mitään kummempaa, vaan ihan rentoilua, niin kuin lomalla vähän kuulukin. :) Illalla paukkuivat raketit, mutta, koska tämä ilta tuli käsiteltyä jo aiemmassa postauksessa, niin annan sen nyt jäädä sinne. Keskiviikkoaamuna nukuttiin pitkään ja päivällä käytiin syömässä vielä lisää mummun synttärikakkua. (Pakko palata vielä tiistaipäivään sen verran, että koska kakunkoristeita jäi hiukan, niin pääsin herkuttelemaan: jos ette oo maistanut niin kokeilkaa joskus pursottaa persikanpuolikkaan päälle hieman kermavaahtoa ja koristella se suklaahipuilla - nam!) Torstaina ja perjantaina nähtiin vielä vähän lisää Jakkea ja Tepiä, oltiin ulkona, niin vesi- kuin räntäsateessakin, lenkkeiltiin vähän Lunan kanssa ja syötiin taas liikaa.

Kokemäellä paistoi aurinko näin nätisti eräänä iltapäivänä klo 14.45
On muuten jännä, kun lomalla vaan löhöää ja tekee kaikkea niin mukavaa, niin unentarve kasvaa ihan hirveästi :D Syksy oli omalta osaltani kaikkia muita tähänastisia syksyjä rankempi, ja vaikka nukuinkin ehkä hieman liian vähän, niin silti jollain tasolla nyt loman lopuilla oli väsyneempi olo kuin ennen lomaa? Voiko väsyä siihen, että on vähän tylsää, eikä oikein mitään tekemistä tai tavoitteita? Tultiin eilen (lauantaina) päivällä Tampereelle takaisin ja oi että kun oli mukavaa illalla kääriytyä peiton alle ihan omaan sänkyyn. Aamulla lomafiilis pysyi yllä edelleen kun nukuttiin pitkään. Puolen päivän jälkeen oltiin kuitenkin jo reippaina liikkeellä, sillä otettiin suunnaksi tämän reippaan pikkumiehen kotikonnut.

Oli mahtavaa vihdoinkin nähdä pieni Pörri oikeasti, eikä pelkissä kuvissa. Pörrille annettiin jo ennen sen kotiinhakua lainaan meille pieneksi jäänyt toppatakki, mutta eipä sitä näillä ilmoilla ole paljoakaan tarvinnut. Toivottavasti ei tuo nallemaisen suloinen ja tomera tapaus nyt ihan heti vielä siitä kasva ulos, vaikka siltä ilmeisesti pahasti alkaakin näyttää :) Pörri oli ihanan rohkea ja ihan pienenpienen tutustumisen jälkeen alkoi railakas meno Lunan kanssa. Mahtavaa tavata taas näin rohkea sheltinalku, saadaan Pörristä hyvä ja rohkea malli Lunalle vielä, kun se tuosta hiukan kasvaa.

Nähdään Pörri taas pian! Tee paljon pikkujäyniä, jotta ne, jotka sulle ruokaa antaa, pysyy hyvin hereillä!
 Hiukan erilaistakin ohjelmaa on muuten taas luvassa, sillä jos ette oo vielä käyny kurkkaamassa tuolta menoja ja tuloksia -välilehdeltä, niin ollaan huomenna menossa taas mätsäreihin. Saas nähdä miten tällä kertaa menee :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti