8.6.2014

Voihan kesätyöt ja viikonloppuvapaat!

Olen ihan maailman huonoin menemään ajoissa nukkumaan ja vaikutukset huomas kyllä hyvin menneellä viikolla, kun en iltaisin paljon jaksanut enää mitään tehdä. Ajan nyt tosiaan Eurasta Poriin joka arkiaamu ja -iltapäivä sen kolme varttia aina yhteen suuntaan. Liukuvien työaikojen puitteissa töissä pitää olla klo 07-09, mutta jotta pääsen edes suht fiksuun aikaan lähtemään kotiin, niin oon koittanu ehtiä noin kasiksi Yrjönkadulle. Kello soi siis aamuisin 6.15-6.30 väsymyksen asteesta ja eväidentekotarpeista riippuen. Älytöntä :D Vaikka täytyy kyllä sanoa, että kesäaamut on oikeasti hienoja - mut niin on illatkin. Kulunut viikko meni viiden - seitsemän tunnin unilla per yö ja voitte kuvitella, että herääminen perjantaiaamuna oli kaikkea muuta kuin helppoa. Ehkä mä vielä kesän aikana opin...

Edellä siis syy blogihiljaisuuteen. Olen ollut iltaisin niin väsynyt, etten ole jaksanut edes tätä konetta avata, vaan oon vähän vaan selaillut nettiä vanhempien tabletilta tai puhelimesta. Ai niin, ja maanantaina ajoin vielä suoraan töistä Huittisiin tallille, jossa käyn tunneilla. Sama jatkossa joka viikko. Maanantaisin lähden töihin siis heti seitsemän jälkeen ja kotona olen vasta illalla puoli yhdeksän aikoihin. Helppo alku kullekin viikolle.



Ihan varmaan siellä oli jotain!

Et varmana ota kuvaa.


Tilannekuvat <3

Alla mainittu synttärikakku. (Pohja Digestivejä ja voita kuten yleensä. Täyte 1 prk vaniljarahkaa, 1 prk vaniljatuorejuustoa, 3 dl vispikermaa, 1-2 rkl sokeria, 4 liivatelehteä, 1-2 rkl kiehuvaa vettä, 50 g taloussuklaata, 150 g Fazerin sinistä, josta osa paloina, loput sulatettuna. Rahka ja tuorejuusto keskenään sekaisin, johon lisätään sokeri, sulatettu suklaa, veteen liuotetut liivatteet, suklaanpalat ja kermavaahto. Jääkaappiin hyytymään ja koristelu muutaman tunnin päästä oman mielen mukaan. Lisäohjeet pyydettäessä.)

Välillä väsyttää

Kameran kanssa heiluminenkin väheni melko radikaalisti heti töiden alettua. Nyt viikonloppuna oon taas vähän yrittäny kuvailla ja kyllä edelleen oon tosi tyytyväinen ostokseeni. Tän postauksen kuvat on tältä viikonlopulta, aiempia koitan yhdistää johonkin toiseen postaukseen.

Sit vielä muitakin kuulumisia. Edellisistä onkin jo aikaa. Muutamista viime viikoista ei paljon kerrottavaa ole, kun Lunalla oli juoksut eikä oikeen käyty missään. Oltiin joko täällä meillä kotona ja Luna sai painia Taavin kanssa, joka on vielä niin pieni, ettei tajua juoksujen ideaa :D tai Aleksin kotona, jossa Luna sai ottaa rauhallisesti ja nukkua ihan kunnolla. Nyt  on juoksut jo sen verran ohi, ettei poikia enää kiinnosta eikä Luna päästä enää (Tepiä) hyppäämään selkäänkään. Reilu kolme viikkoa siihen meni. Luna ei vissiin oo mikään ihan hirvee hormonihirviö, sillä sen käytös ei juoksujen vuoksi muuttunut melkein ollenkaan, ei otettu leluja "pennuiksi", eikä alettu nylkyttää edes muuta kuin vähän Taavia iltaisin... Taavi nylkytti pehmoleluaan ja Luna Taavia.

Maisemia Kokemäenjoen rannalta 7.6.2014 n. klo 20.30


Pyhäjärvi n. klo 22

Aina ei voi onnistua :D

Parempi näin. Kesäillat murujen kanssa <3 (se ei-ihan-niin-söpö kameran toisella puolen - pakosta :D )

Oon tosiaan nauttinut näistä parista vapaapäivästä ja molempien edeltävien öiden kymmentuntiset unet teki kyllä tosi hyvää. Perjantaina töiden jälkeen koristelin vielä torstaina muuten tekemäni suklaamoussekakun, joka myös vietiin mun tuoreelle kälylleni synttärilahjaksi. Loppuilta vaan rentoiltiin. Lauantaina aamupäivällä käytiin moikkaamassa Iinaa taas pitkästä aikaa ja iltapäivällä mä kävin toisaalla vähän avustamassa muuttopakkaamisessa Lunan jäädessä painimaan taas Taavin kanssa.

Illalla otettiin Aleksin ja Lunan kanssa suunnaksi Kokemäellä järjestetty Tulkkilan yö ilman ollessa mitä parhain, vaikka aamulla ja päivällä satoikin ihan reippaasti. Syötiin ihmisvilinässä makkaraperunat ja lätyt sekä rovellinen neulamuikkuja, joita on ihan pakko saada ees kerran tai pari kesässä. Matkaan tarttui tietysti myös muutama metrilaku ja reippaasti hyvää mieltä ihanasta ilta-auringosta.

Sunnuntaina, siis tänään, otettiin Lunan kanssa suunnaksi Kokemäki, jossa Kokemäen koirakerho järjesti mätsärit, joissa tavattiin myös ennestään tuttu Ansu-sheltti pitkästä aikaa. Nämä mätsärit meni ihan superhyvin. Luna oli pienten aikuisten punaisten kakkonen! Ihan mahtavaa :) Mein edelle jäi siis ainoastaan junior handler -luokkaankin osallistunut mopsi/bostoninterrieri tmv. (?) - ei tosiaankaan harmita tollainen tulos, vaikka luokassa osallistujiakin oli vaan 13. Tältä pohjalta on hyvä suunnata ens sunnuntaina Pöytyälle viralliseen näyttelyyn, jossa sielläkin on sattumalta just 13 shelttiä, joka on ihan älyttömän pieni määrä. Nyt illalla nauttittiin taas hienosta ilmasta, käytiin mummulassa ja avasin vihdoin koneen näpytelläkseni tän postauksen. Vapaapäivissä on ideaa ihan erilailla, kun on muut päivät kokonaan töissä.



Lihapulla muka jossain?

Ansu nautti täysin rinnoin kesästä, auringosta ja lyhyeksi leikatusta nurmesta <3

Pienten aikuisten PUN2!
Nyt nopeesti nukkumaan, että alkavalla viikolla ois mahdollisuudet olla ees vähän edellistä pirteämpi. Kauniita unia ihanat!

2 kommenttia:

  1. kirjoittele töistä lisää kun kiireeltäsi ehdit, olisi mukava tietää kuinka olet viihtynyt ja mitä teet =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kattotaan kun tästä kunnolla pääsee hommat vauhtiin :)

      Poista