15.5.2014

Työpisteitä

...tai kuten isäni aiemmin totesi, että eihän sitä voi työtuolia tai -pöytää olla jos ei töissäkään vielä käy. Huoh. Siitä huolimatta ajattelin nyt vihdoin esitellä mein pienen "työhuoneen" - tai makkarihan tuo oikeammin taitaa olla. Opiskelija-asunnoissa tilaa ei ihan äärettömästi ole, joten välillä täytyy tehdä hieman komprpmissiratkaisuja - tämäkin on vähän sellainen. Ensinnäkin piti huomioida tuon Aleksin olemassa olleen pöydän puoli (näkyy kuvassa 4), siis se, että tuohon tiettyyn väliin pitää tuolin mahtua, joten mun pöydän nykyinen paikka ei ollut mitenkään mahdollinen, koska tuolia ei ois mahtunut vetämään pois pöydän alta sängyn vuoksi. Toisekseen piti saada kaikenmaailman johdot riittämään pöytäkoneeseen asti. Ja vähän kaikkea muutakin mietittiin.



Täällä esittelinkin jo jollain tasolla mein sisustusideoita ton suhteen. Loppujen lopuksi myös ostin tuon tuolla mainitun työtuolin ja täytyy sanoa, että se on kyllä hyvä istua ja nättikin vielä. Kyseessä on siis Askon Recor-työtuoli, johon ihastuin ensin mein pöydänetsintäkierroksella, mutten heti malttanut sitä ostaa. Myöhemmin etsin kuitenkin kyseisen tuolin tuolta nettisivuilta ja huomasin sen olevan silloin tarjouksessa. Saatavuus oli tarjouksen vuoksi kuitenkin jo tosi huono, eikä Tampereen seudulla ollut silloin enää kuin tuo Pirkkalan uuden myymälän esittelytuoli, jonka päätin kotiuttaa (superedullisesti).



Pöytä puolestaan on Sotkan Startti-mallistoa ja juurikin niin simppeli kuin halusinkin. Noin pieneen tilaan ei voinut kuvitellakaan hankkivansa mitään laatikollista tai kaapillista pöytää - eikä moista säilytystilaa tällä hetkellä edes tarvittu. Sattumalta pöydän ostohetkellä myös Sotkassa sattui olemaan paljon tarjouksia ja kaikista tuotteista, myös Aleksin työtuolista, taisi vielä saada 25 prosentin alennuksen. Moiset tarjoukset ovat enemmän kuin tervetulleita, kun puhutaan opiskelijabudjetista. Kerrankin oltiin täydelliseen aikaan liikkeella tekemässä näitä hankintoja ja vieläpä löytyi kummallekin ne täydelliset tuolit ja pöytä. Kuvista voitte varmaan päätellä, kumpi työpisteistä on mun ja kumpi Aleksin...


Onkos muilla hieman soveltavia ratkaisuja pienen tilan hyödyntämisessä? Entä onko tällaiset postaukset ihan hölmöjä? :) Toiveitakin saa taas jatkoa varten esittää!

2 kommenttia:

  1. kiinnostaa kyl muutkin ku koirajutut eli kivaa vaihtelua ! :]

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä :) Noita koirajuttuja on kyllä varmaan ihan riittämiin vähän itsekunkin mielestä... :D

      Poista