20.3.2014

Maaliskuulumisia ja Taavi-video

Nopeat kuulumiset tältä alkuviikolta nyt vielä torstai-illan piristykseksi. Maanantaina oltiin täällä vielä tyttöjen kesken, kun Aleksi oli silloin vielä töissä ja tuli vasta iltapäivällä takaisin tänne. Ilta kulutettiinkin ihan "perheen kesken". :) Tiistaina nähtiin Hakametsässä aamulla ennen mun kouluun menoa Viliä ja Hallaa. Harmaan pilvipeitteen ja alkavan lumisateen vuoksi jätin suosiolla kameran kotiin, kun ei niistä kuvista olisi kuitenkaan järkeviä tullut. Saipahan Luna purettua taas vähän energiaa, jotta sai sit tyytyväisenä nukkua yksin sen muutaman tunnin, jotka olin koulussa. Keskiviikkona tutustuttiin pitkästä aikaa uusiin tyyppeihin Bonoon ja Bacoon, joilla on myös blogi. Nämä olikin molemmat taas hiukan isompia shelttejä ja Luna näytti ihan kirpulta niiden rinnalla :) Ahvenisjärven/Teekkarinkadun koirapuistossa oli myös samaan aikaan hauska sheltti+lapinkoira-parivaljakko, joilla menoa riitti näiden muidenkin puolesta :D Lunan intohimo tällä reissulla oli selkeästi koirapuistoaitauksessa olevien variksien hätyyttely. Kiva taas kuitenkin saada uusia tuttuja, jotka asuvat siedettävällä etäisyydellä :)

Molemmat Bojat

Baco ja Luna


Tällä viikolla myös on pikkuhiljaa masu-nappulan (RC Gastro Intestinal) joukkoon lisäilty Lunan aiemmin syömiä Golden Eaglen nappuloita. Aina ei kyllä omasta kiposta ole ihan ruoka kelvannut, mutta sama annostelu toimii, kun vaihtaa vaan taktiikkaa. :D Alla siis esimerkki siitä, mitä tehdä, jos mein neiti nirsoilee - täytyy vetää koko homma leikiksi. Kovin kiinnostava tuo RC erikoisruokien annostelu/mittakippa, joka saatiin myös eläinlääkärireissulta mukaan... (Anteeksi videon pimeys, täytyis vissiin vaihtaa pari palanutta lamppua olkkarin kattokruunusta.)



Loppuun lisätään vielä arkistojen kätköistä silmiini äsken osunut pätkä Taavista kahden viikon takaa. Ihana mulkoilija-mutustelija. Mahtavaa loppuviikkoa ja viikonloppua!


ps. Alla vielä yksi onnenhetki tänään: Ihana eikö? Hyväntuulinen nyt ainakin :)

kuva: www.google.fi 20.3.2014



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti