8.10.2013

Viikonloppuvieraita :)

Niin tosiaan, pääsi tämä aihe vallan unohtumaan tuon viime maanantaisen tapahtuman seurauksena. Harmitti se maanantainen tapaus senkin puolesta, että oli tosi kiva viikonloppu takana, niin itellä kuin Lunallakin. Tosiaan mun pikkuveli "perheineen" :) tuli yökylään la-su yöksi.

Lauantai-iltapäivä aloitettiin herkuttelemalla itetehdyillä hamppareilla, siis kaupan sämpylät, itetehdyt jauhelihapihvit, kermaviili- ja tacokastiketta, salaattia, kurkkua, tomaattia jne. ja tietty ranskiksia ja kuplamehua (=Sodastream) hampurilaisen kaverina. Seuraavaksi lähdettiin mahat täynnä rauhalliselle ruuansulatuskävelylle koirien kanssa. Lopulta päädyttiin koirapuistoon, jossa Luna saikin sit pelata Tepin kanssa, kun Jakkea kiinnosti enemmän pari hiukan vanhempaa kaveria, jotka tuli mein jälkeen puistoilemaan. Näistä kamuista ei oo kuvia, kun kyllästyin ettimään kamerasta oikeita asetuksia tohon hämärään alkuiltaan ja liikkuviin kohteisiin. Pahoittelut kuvanlaadusta tällä kertaa, mutta näitä ei vaan voinut jättää julkaisematta - tässä siis vain parhaat :/ :D

Vasemmalla söpö Tepi ja oikealla mein ikiliikkuja-Luna :D

Possu(?)jono: siis Jakke, Tepi ja taaimmaisena Luna roikumassa Tepin hännässä.

Tepi
Illalla tosiaan  koirat jatkoi riehumistaan sen minkä jaksoivat, tai siis Jakke ja Tepi yrittivät huilailla, mut vuorotellen mein ipana kävi roikkumassa jomman kumman korvassa, ni eihän siitä mitään tullu. Tai jos pojat pääsivätkin sohvalle piiloon, ni sit alkoi haukkuminen, että "tulkaa nyt jo pois sieltä, kun en mä pääse sinne kiusaamaan teitä...". Me "aikuiset" (kuulostaapas hölmöltä :D) oltiin tylsiä ja nautittiin rauhallisesta illasta toiset kaljan sekä tvn ja toiset omar-sitruunamuffinien vierellä. Nam.

Hyvinnukuttu yö katkesi seitsemältä sunnuntaiaamuna siihen, että lähdettiin Aleksin kanssa käymään kolmen koiran kanssa pissalla ja se kävikin aika nätisti. Lunallakin oli niin kova hätä yön jäljiltä, että malttoi tällä kertaa pissata, vaikka kaverit olivatkin lähellä. Sit takas nukkumaan. En tiiä mikä oli, kun puoli kympin aikoihin, kun itse heräsin uudelleen, en saanut ketään mukaan, vaan päätin lähteä itse kaikkien kolmen kanssa ulos. Joo, fiksu päätös. No Jakken remmi vaan toiseen käteen ja Lunan ja Tepin toiseen. Välillä piti vaihtaa kyllä Tepin hihnaa toiseen käteen, jotta Luna malttoi tovin olla pureskelematta toisen häntää/korvaa/kylkeä... Ja siis pojathan hoiti asiansa nätisti, mutta nyt Lunalle iski ujopissa ja piti viedä pojat sisään (siis kaikkien kolmen kanssa ylös kolmanteen kerrokseen ja sit yhden kanssa takas alas ja ulos). Mein neiti oikein.

Mein jin jang -pennut

Siis sohvapöydän alla on niiiiiin kiva tapella lelusta....
Sunnuntaina puolilta päivin otettiin Jonin, Terhin ja Jakken kanssa suunnaksi Lielahti, sillä pienen nettisurffailun avulla selvisi, että siellä on uusi (?) eläinkauppa Wuf.fi, joka on myös sunnuntaina auki. Ei oltu tuolla aiemmin käyty, mut täytyy sanoa, että ei ollu mikään pettymys. Erityisen kärkkäästi ei myyjät tullu apuaan tarjoomaan, mutta kai sitäkin ois saanu tarvitessaan. Valikoimaa puolestaan oli reilusti, niin kissoille kuin koirille ja varmaan vähän kaikille muillekin pienille otuksillekin (?).

Tähän visiittiin oli oikeasti syykin, sillä Jakken viimevuotinen heijastinliivi oli jäänyt pieneksi ja sellainen piti uusi löytää. Sopiva löytyikin melkein heti. Mukaan tarttui myös nameja, Lunalle uusi täytteetön pehmotiikeri, kun yksi edellinen meni jo vähän rikki, pieni koulutusnamipussi ja pyöreäkärkiset pienet sakset. Pojille tuli kanssa herkkuja mukaan.

Sunnuntain väsynyttä painimista + Tepi vallannu Lunan pedin

Väsynyt 1-v. vanhus <3 ja riiviöt


"Oisikko kiltti ja veisit noi ipanat johonkin kauas, että saan nukkua?"

Ja tää tiivistää oleellisen viikonlopusta.

Kotiin palaamisen jälkeen vuorossa olikin enää pastaa possusipulipaprikakastikkeella ja hiukan lisää painimista ja pieni lenkki ennen toisten kotimatkaa. Kiitokset käynnistä ja tulkaa uudestaankin! :) Illalla oli Luna aikas väsynyt tyttö ja myöntää täytyy, että kyllä me Aleksin kanssakin nukahdettiin hetkeksi :D

2 kommenttia:

  1. Oli kyl mahtava viikonloppu, kiitos! :) Täytyy ottaa uusiks joskus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih :) Aina kun vaan viittitte ajaa ja me ollaan täällä + Lunalla ei oo juoksut menossa (sit tulevaisuudessa)! :D

      Poista