18.9.2013

Sateeseen!

Mä en käsitä mitä toi mamma ajatteli äsken. Ensin se puki mulle typerän takin päälle - enkä varmaan suostunu liikkumaan sen kanssa, vaan pysähtelin vähintään metrin välein.


Sit kun päästiin vihdoin ulos (tosin mamman piti suostutella aika paljon, vaikka normaalisti mä menen hissillä tai portaita ihan mielelläni!), ni siellä satoi! No en varmana kastele tassujani! En ikinä. En VARMANA hyppää tonne.


...pah. Koita siinä sit olla kastumatta, kun sut nostetaan alas asvaltille, joka suorastaan lainehtii (!). Reunakiveykset, seinänvieret ja puunaluset on ihan ok paikkoja kävellä sateella. Nurmikkokin menee just ja just.


Me kierrettiin jo puolet talosta - eikö kiltti voitais mennä sisälle? Jaa ei. No mä en ainakaan tuu sun perässä. Hemmetin talutushihna.


Nyt sit vauhtia siihen avainten kaivamiseen, en varmaan enää hetkeäkään oo täällä. Korvantauskarvat veti jo kiharalle ja varpaat kastui!


Parasta oli ehkä silti se, että mamma ihan tosissaan luuli, että nyt käydään iltalenkillä ja tehdään samalla pisut ja pökäleet nätisti ulos. Ihan tosi, minäkö pissaisin märälle nurmikolle?! Kertokaas vielä mitä toi mamma mahtoi tarkoittaa sillä, että tästä tulee pitkä syksy?

Onko jollain muulla yhtä selkäpiitä karmaisevia kokemuksia?

Pusuja kaikille!
PS. Kävin tänään taas eläinlääkärissäkin ja ne pisti mua KAKS kertaa neulalla niskaan! En käsitä, mitä hyötyä jostain rokotuksista muka on....

12 kommenttia:

 1. Kuulostaa niin tutulta! Tosin meillä pojat käy kyl just ja just asioilla vaikka kastuvatkin.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä Lunakin joskus oppii :)

   Poista
  2. Perun kehuni...yhet pissat ja kakkat siivottu sisältä... :D Noh viikonloppun pääsevät yhdes sateesee harjottelee kastumisen sietämistä :)

   Poista
  3. Haha :D Katsotaan täytyykö tehdä sama täälläkin vielä ennen nukkumaanmenoa :D

   Poista
 2. Meillä Nefer-sheltti teki tuon ikäisenä tai vähän vanhempana tarpeet ennätysajassa ulos kun oli sadetta ja/tai ukkosta. :) Nykyään porhaltaa kuin vanha tekijä manttelinkin kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :) Kai Lunankin täytyy nyt vaan tottua... Tosi vähän on tarvinnu tähän asti ulkoilla sateessa, ollu hieno kesä ja alkusyksy :)

   Poista
 3. Ihana toi sadetakki! Ja vähän samaa ongelmaa Romminkin kanssa. Nurmikolle ei voi mennä kun iiik siellä on märkää ja kakkaahan ei tietenkään voi tehdä sateella. Parit pissat ja sisälle sadetta suojaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä se ihan hyvältä näyttää :) vielä vaan kun Luna hiukan kasvais ni se istuis paremmin. Hih :)

   Poista
 4. Voi pientä sadetakkinsa ja ensimmäisinä syyssateinensa,kamalaa ku tukka menee sekaisin ja varpaat kastuu ...kääk sisävessa olis ihan kiva ...perjantaina nähdään

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisävessaa ( =alustaa ) tossa muutaman kerran on käytettykin taas... Mut kait se siitä sit joskus. Juu, sillon illalla joskus :)

   Poista
 5. Mielipiteitä on monia mutta mutta itse ihmettelen miksi sheltti tarvitsee tuollaista sadetakkia?? Kannattaisiko koittaa onnistuuko ulkoilu paremmmin ilman mokomaa viritystä? Ei sheltit sokerista ole (omani ovat ainakin selvinneet kaatosateestakin hengissä).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei tuo kyllä kunnon sateessa tykkää olla ilmankaan, mutta pieni tihuuttelu nyt ei paljon taida tuntua. Suurin syy tuon takin käyttöön onkin se, että haluaisin sen tottuvan siihen, jotta aamuina, jolloin sataa, minun ei tarvitsisi kuivata koko koiraa, sillä aikani ei siihen aina oikein riitä :) Tai ainakin mieluummin sitten leikin Lunan kanssa kuin kulutan aikaa sen kuivaamiseen, joka sekään ei (ainakaan vielä) ole mitään kovin mielekästä puuhaa.

   Poista